zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Geen tussenstops: toilet aan boord!
Geen tussenstops: toilet aan boord!

Geen tussenstops: toilet aan boord!

  • Nederland
  • Tijdens een vaartocht aan boord van een van onze boten, wilt u natuurlijk maar één ding: puur genieten! Want dáár is Amsterdam tenslotte voor ‘gemaakt’. Om de zoveel tijd aanmeren omdat er iemand naar het toilet moet, zou dit ontspannen uitje enigszins kunnen verstoren. Natuurlijk wilt u Amsterdam liever varend ontdekken en niet stilgelegen langs de kade. Gelukkig beschikt NAUPAR Amsterdam over diverse boten met een toilet aan boord. Probleem opgelost!
  • Max
  • NAUPAR
  • http://www.boothuren.amsterdam/actueel/toilet-aan-boord
  • webteam@naupar.com

Boten met een toilet aan boord
Onze sloepen en salonboten met een toilet aan boord, maken het voor u mogelijk om zonder tussenstops door Amsterdam te varen. In goed gezelschap en onder het genot van een lekker hapje en voldoende drankjes geniet u optimaal aan boord. En moet er iemand na al die drankjes naar de wc? Vaar rustig verder, want aan boord van de boot vindt u een toilet.

Varen door Amsterdam
Of u nu wel of niet in Amsterdam bekend bent; een vaartocht door de hoofdstad zorgt gegarandeerd voor nieuwe inzichten. Vanaf het water is Amsterdam tenslotte nóg mooier! Van de indrukwekkende grachtenpanden tot aan de karakteristieke bruggetjes; u komt het allemaal tegen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top