vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Geert Timmers en Hanny Timmers waren aan boord van de vlucht MH17
Geert Timmers en Hanny Timmers waren aan boord van de vlucht MH17

Geert Timmers en Hanny Timmers waren aan boord van de vlucht MH17

  • Nederland
  • Op vrijdag 18 juli 2014 hebben de naaste familie van Geert Timmers en Hanny Timmers – de Haan helaas de definitieve bevestiging gekregen dat Geert en Hanny aan boord waren van de vlucht MH17 met de noodlottige afloop.
  • De Uitvaartverzorger
  • www.de-uitvaartverzorger.nl
  • info@de-uitvaartverzorger.nl

Geert en Hanny waren zeer sociale mensen met veel contacten in de privékring, maar ook door zijn werk als docent aan de Fontys Hogeschool te Tilburg en Hanny als juffrouw op basisschool de Boschuil te Eindhoven zijn vele mensen geschokt door dit nieuws. De naaste familie wordt dan ook overweldigd door alle aandacht, contacten en telefoontjes die dit tragische nieuws met zich meebrengt.

Om de naaste familie de mogelijkheid te geven om in alle rust dit grote verlies te verwerken en daarnaast te zorgen dat hun dierbare Geert en Hanny een persoonlijk afscheid gaan krijgen, vragen wij iedereen vriendelijk om de naaste familie deze rust te gunnen en hun hierin te respecteren.

Daarom liever geen bezoek aan huis en alle contacten verlopen via de contactpersoon vermeld aan het einde van dit bericht.

In de Mariakapel aan de Fakkellaan 10 te Eindhoven is een condoleancehoek ingericht, hier kunt u schriftelijk uw steun betuigen, een kaarsje aansteken en of eventuele bloemen plaatsen.

Via Mensenlinq.nl kunt u ook uw medeleven betuigen.

Zodra dat de mogelijkheid er is zal er een afscheidsdienst worden georganiseerd waarbij iedereen is uitgenodigd.

Als u vragen heeft over het tragische gebeuren kunt u contact opnemen met het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Als contactpersoon voor de naaste familie van Geert en Hanny Timmers is Tatjana Verwijmeren van De Uitvaartverzorger te Eindhoven aangesteld. Voor vragen kunt u haar bellen op 00316-40531515 of mailen op info@de-uitvaartverzorger.nl

Correspondentieadres : Jaguarstraat 5, 5645 CR Eindhoven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top