zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gekke Gerrit: hij bestaat wel!
Gekke Gerrit: hij bestaat wel!

Gekke Gerrit: hij bestaat wel!

  • Nederland
  • De verzuiling in de supermarktketens in Nederland schept ruimte voor een nieuw concept aan de onderkant van de markt. Op 12 september opent Gekke Gerrit een pilotstore in de Spaarndammerstraat 590, Amsterdam.
  • Adrie Hoogland
  • Gekke Gerrit
  • www.gekke-gerrit.com
  • punchpr@gmail.com
  • Perscontact: Punch PR strategic communications victoria@punchpr.nl
  • LOGO Gekke Gerrit

A-merken tegen lage prijzen en elke week een wisselend assortiment. Volgens experts zal dit een succesformule worden, weliswaar moeten we begrijpen dat we het hier niet hebben over supermarkten.

Van kaas en wijn tot shampoo en tandpasta, van coca-cola en chips tot pasta en diepvries: allemaal a-merken tegen bodemprijzen. Daarnaast bieden zij een assortiment aan van vaste laaggeprijsde kruidenierswaren. Funshoppen was tot nu toe gericht op non-food, bij Gekke Gerrit breidt zich dat uit tot de dagelijkse boodschappen.

Gekke Gerrit onderscheidt zich niet alleen met zijn naam en prijsstelling van  supermarkten: hij biedt bijvoorbeeld een heel nieuw broodconcept met topkwaliteit producten, brood zo als brood bedoeld is. Ook zijn er plannen voor een origineel shop-in-shop koffieconcept. Wat heel erg in het oog springt is de innovatieve, klantvriendelijke App. Eindelijk eens een product niet bedoeld om privé informatie over klanten te krijgen maar echt ingericht om het de consument makkelijker te maken boodschappen te doen. De App wordt samen met de klant verder doorontwikkeld. Het is ook de nieuwe generatie “bonus kaart”.

Het Gekke Gerrit team wordt aangevoerd door een ervaren retailer.

Adrie Hoogland, ook een grote partner, die het vastgoedbeheer van de winkels onder zijn hoede neemt:  “Een sterk wisselend assortiment is een strategische keuze om de consument te verrassen. Onze visie is dan ook om de klant middels onze innovatieve App elke keer opnieuw uit te dagen. Zo is de klant altijd op de hoogte van het wisselende aanbod in de winkel. Ook het uniek ambachtelijk brood is in geen enkele supermarkt op dit niveau te vinden. Dit brood wordt voor een heel vriendelijke prijs verkocht. Wij denken te begrijpen wat de hedendaagse consument zoekt en zullen dan ook streven om dit te realiseren in onze “pilotstore” in Amsterdam. Vandaar uit zullen wij ons concept verder uitrollen”.

Gekke Gerrit

Spaarndammerstraat 590, Amsterdam

www.gekke-gerrit.com

Over Victoria Panchenko

"It is not necessary to understand me. Just love me and feed me in time" (C) Alice in Wonderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top