woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gel nagellak voor thuis
Gel nagellak voor thuis

Gel nagellak voor thuis

  • Nederland
  • Gel nagellak is de trend van deze tijd, vroeger was het alleen te verkrijgen in de beautysalon. Maar tegenwoordig is dat anders.
  • make-uplogo
  • OnlinemakeupNL
  • www.onlinemakeup.nl
  • t.v.ommen@onlinemakeup.nl

Gel nagellak voor thuis;

Het is de trend van deze tijd: gel nagellak voor thuis. Je hoeft voortaan niet meer op een vastgestelde tijd naar de salon, maar je kunt lekker thuis op een zelfgekozen moment je favoriete kleur gel nagellak zelf aanbrengen. Het is net zo eenvoudig als normale nagellak. Het kwaliteitsmerk Sensationail heeft een fraaie collectie gel nagellak met een schitterende glans en lange houdbaarheid. De nagellak chipt en schilfert niet en bladdert niet af. Integendeel. De gel nagellak blijft twee weken lang mooi zitten. De gel nagellak is te verkrijgen bij Onlinemakeup.nl, dé toonaangevende make-up specialist van Nederland.

Gel nagellak is de oplossing voor de modieuze en eigentijdse vrouw

Als modieuze en eigentijdse vrouw wil je natuurlijk een nagellak die snel droogt, uitstekend dekt en lang blijft zitten. Gel nagellak is de oplossing! Sensationail heeft een handige startertskit waarin je binnen twintig minuten prachtig glanzende nagels met gel nagellak hebt. Een nagellak die bovendien onschadelijk is voor je nagels. Sterker nog, de gel nagellak zorgt juist voor versteviging van je nagels. Het is het perfecte beautyproduct voor op vakantie of als je eens een tijdje geen omkijken naar je nagels wilt hebben. Jouw nagels blijven er twee weken mooi verzorgd uitzien.

De starterskit van Sensationail bestaat uit een gel reiniger, gel primer, color gel polish, gel base of top coat, wipes, dubbelzijdige nagelvijl, bokkenpootje en LED-lamp. Voordat je begint, moeten je nagels inclusief je nagelringen goed schoon zijn. Hoe schoner je nagels, des te beter de gel nagellak hecht. Vijl je nagels in model en polijst ze met de zachte roze kant. Reinig vervolgens je nagels met de gel cleaner en breng een dun laagje gel primer aan voor een betere hechting van de gel nagellak. Na dertig seconden drogen kan de base of top coat worden aangebracht. Lak de uiteinden van je nagels en laat ze voorzichtig uitharden onder de LED-lamp.

Gel nagellak is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren

Sensationail gel nagellak is verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Kies in de webshop van Onlinemakeup.nl je favoriete kleur en schep direct na ontvangst van je bestelling jouw schitterende nagels. De gel nagellak is eenvoudig in meerdere laagjes – met tussentijds kort drogen onder de LED-lamp – aan te brengen. Verwijder met een pluisvrije doek de overtollige nagellak en show je prachtige nagels aan je vriendinnen en bekenden.

Wil je eens een andere kleur nagels? De gel nagellak is ook weer goed te verwijderen. Polijst de glanzende laag van je nagels met de grijze kant van de vijl en breng aceton aan op je nagels. Wikkel de folie pads strak om je vingers en laat de aceton een kwartiertje intrekken. Schraap hierna de gel nagellak van je nagels, werk ze bij met de vijl en ga van start met het aanbrengen van een nieuwe kleur gel nagellak.

Gel nagellak is helemaal in. Twee weken lang een intense en sublieme kleur op je nagels. De gel nagellak hoef je veertien dagen lang niet bij te werken. Wel zo praktisch. Door de natuurlijke UV-behandeling zijn je nagels mooi uitgehard en beschermd tegen schadelijke invloeden van buiten. Kun je niet wachten om zelf mooie nagels met gel lak te maken? Haast je dan naar de online shop van Onlinemakeup, waar je complete starterspakketten gel nagellak aantreft. Vandaag vóór vijf uur ‘s middags bestelt, betekent je Sensationail gel nagellak morgen in huis. Je kunt dus snel pronken met je prachtige nagels.

Over OnlinemakeupNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top