zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gemeente Heiloo geeft definitieve GO implementatie SinglePoint-for-all als zaak-, project- en DMS-systeem
Gemeente Heiloo geeft definitieve GO implementatie SinglePoint-for-all als zaak-, project- en DMS-systeem

Gemeente Heiloo geeft definitieve GO implementatie SinglePoint-for-all als zaak-, project- en DMS-systeem

  • Nederland
  • Na de aanbesteding begin juli 2014 werd bekend dat Gemeente Heiloo het zaak-, project-, en DMS-systeem SinglePoint-for-All van Split~Vision in gaat zetten voor digitalisering en zaakgericht werken. In een doorlooptijd van minder dan twee maanden, vanaf de start tot en met het opleveren van de proof of concept in september zijn er flinke resultaten bereikt.
  • Split~Vision
  • www.splitvision.nl
  • splitvision@influx-pr.com
  • Eindhoven, 2 oktober 2014 - Na de aanbesteding begin juli 2014 werd bekend dat Gemeente Heiloo het zaak-, project-, en DMS-systeem SinglePoint-for-All van Split~Vision in gaat zetten voor digitalisering en zaakgericht werken. In een doorlooptijd van minder dan twee maanden, vanaf de start tot en met het opleveren van de proof of concept in september zijn er flinke resultaten bereikt. Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
In deze korte periode van twee maanden zijn meer dan vijftien zaaktypes volledig gevuld. Vervolgens is een groep van tien gebruikers van de gemeente Heiloo actief betrokken geweest bij het testen hiervan. De opbouw van de genoemde onderdelen was zo dynamisch dat wijzigingen gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden. Voor de tien testgebruikers is – samen met de gemeente Heiloo – een gepersonaliseerd medewerkersportaal opgeleverd, ingericht, getest en klaar voor gebruik.
“De betrokkenheid van Split~Vision in het traject geeft een erg goed gevoel. Dat gevoel van betrokkenheid en de samenwerking geeft voor beide partijen een drive waarin we er samen voor gaan!”,  aldus Marco Koelman – Projectleider bij Gemeente Heiloo.De basis is goed, binnen tijd en budget. Niet alleen voor de gebruikers, maar ook het beheer is goed geregeld met kenniskaarten. Zaaktype catalogus en document structuur plan werden ook verrijkt met product-, proces-, organisatie- en bedrijfsvoeringgegevens. In dezelfde tijd dat de installatie en inrichting opgeleverd werden en getest, is de start gemaakt met een procesverbeteringstraject (LEAN) met inzet van I-Controler als procesmodelleertool.

Een volgende stap in het traject zal nu gezet worden. Om te beginnen met het KCC. Vervolgens zal daar bestuurlijke besluitvorming aan toegevoegd worden.
Nadere informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl of aan te vragen via info@splitvision.nl.
Over Split~Vision
Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top