maandag, februari 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gemeente Heiloo zet SinglePoint-for-All van Split~Vision in
Gemeente Heiloo zet SinglePoint-for-All van Split~Vision in

Gemeente Heiloo zet SinglePoint-for-All van Split~Vision in

  • Nederland
  • Gemeente Heiloo kiest de all-in-one Sharepoint oplossing van Split~Vision, SinglePoint-for-All, om haar visie op digitaal werken en informatisering kracht bij te zetten. Niet alleen de geïntegreerde oplossing, maar ook de visie en aanpak van Split~Vision hebben er toe geleid dat Gemeente Heiloo, na een gedegen aanbestedingsprocedure, het project inclusief software gegund heeft aan Split~Vision.
  • SplitVision_logo_nw
  • Split~Vision
  • www.splitvision.nl
  • SplitVision@influx-pr.com
  • Eindhoven, 2 juli 2014 - Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - E: jakob@influx-pr.com / Tel.: 055 366 3034
Gemeente Heiloo kiest  de all-in-one Sharepoint oplossing van  Split~Vision, SinglePoint-for-All, om haar visie op digitaal werken en informatisering kracht bij te zetten. Niet alleen de geïntegreerde oplossing, maar ook de visie en aanpak van Split~Vision hebben er toe geleid dat Gemeente Heiloo, na een gedegen aanbestedingsprocedure, het project inclusief software gegund heeft aan Split~Vision.
“Het implementeren van de oplossing is niet alleen een technische aangelegenheid, maar veel meer een strategische keuze. De functionele inrichting is belangrijk voor de bedrijfsvoering, het draagvlak en het gebruikersgemak van de medewerkers”, aldus Marco Koelman, Coördinator I&A/Project manager E-diensten bij de Gemeente Heiloo.
Om die reden wordt zaakgericht werken bij de gemeente gefaseerd ingevoerd in beheersbare deelprojecten. “We starten met product/proces kenniskaarten, waardoor ZTC en DSP verrijkt worden met organisatie- en bedrijfsvoeringsgegevens. Op deze manier kunnen we het geïntegreerde Microsoft Platform, bestaande uit SharePoint en Projectserver zero coding, aansturen en beheren met Governance Controller”, zegt Klaas van der Heijden, directeur Split~Vision.
Vanaf juli werken Split~Vision en de Gemeente Heiloo twee maanden aan het Proof of Concept. In september start de testfase. SinglePoint-for-All gaat 1 januari 2015 live voor alle medewerkers van de gemeente.
Over Split~Vision Split~Vision is een Nederlandse adviesorganisatie en softwareontwikkelaar uit Eindhoven, gespecialiseerd in proces- en informatiemanagement. Daarbij ligt de focus op het kunnen aanbrengen van structuur in een organisatie. In de overgang naar volledige digitale klant- en zaakgerichte dienstverlening staan de verbindingen tussen ICT, bedrijfsvoering en informatie centraal. Met een grote klantenkring in de overheid heeft Split~Vision veel kennis van de bedrijfsvoering en ervaring in de integratie van informatie, processen en procedures in de overheid.
I-Controler is een door Split~Vision zelf ontwikkelde informatie- en procesmanagement en architectuurtool die inmiddels al door veel overheidsinstellingen met succes is geïmplementeerd.
Governance Controller is specifiek ontwikkeld voor het configureren, documenteren, synchroniseren en beheer van de volledige SharePoint omgevingen en vindt steeds vaker zijn weg naar de groeiende populatie van SharePoint gebruikers, die duidelijke grenzen aan de onbeheersbare groei en het moeizame beheer van de projectsites willen stellen.
SinglePoint-For-All, de all-in-one SharePoint oplossing, is hier recent aan toegevoegd. Deze oplossing is de derde tool in het productportfolio van Split~Vision en biedt een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding van de SharePoint-omgeving.
Meer informatie over SinglePoint-for-All is te vinden op www.splitvision.nl

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top