zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gemeente Uden grote winnaar Deloitte Kordes Award 2013
Gemeente Uden grote winnaar Deloitte Kordes Award 2013

Gemeente Uden grote winnaar Deloitte Kordes Award 2013

  • Nederland
  • Gisterenavond is de winnaar van de Deloitte Kordes Award 2013 bekendgemaakt, de toonaangevende prijs voor het beste jaarverslag in de publieke sector. Dit jaar is Gemeente Uden uitgeroepen tot de grote winnaar. Daarnaast zijn de categoriewinnaars bekendgemaakt en werden awards uitgereikt voor de aspecten duurzaamheid, risicomanagement en stijl & communicatie.
  • Deloitte
  • https://www.deloitte.com
  • dttresponsecenter@deloitte.com
  • http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/gemeente-uden-grote-winnaar-deloitte-kordes-award-2013/?

Volgens de jury is Gemeente Uden dit jaar de overtuigende winnaar: “Het jaarverslag voldoet aan alle jurycriteria en blinkt vooral uit in risicoverslaglegging en in stijl & communicatie. Hiernaast heeft de gemeente hun jaarrekening digitaal beschikbaar gesteld en is hiermee een voorbeeld voor andere organisaties.” Vorig jaar deed Gemeente Uden voor het eerst mee en werd direct winnaar in de categorie Lokaal Bestuur. “Dat zij in het tweede jaar van deelname al de Deloitte Kordes Award winnen, toont aan dat hun jaarverslag zich jaar op jaar positief ontwikkelt.”

Deelnemers uit lokaal bestuur (provincies, gemeenten, waterschappen, politie & veiligheidsregio’s en sociale werkvoorziening), Rijksoverheid en overig (zelfstandige bestuursorganen en overige publieke organisaties), wonen, onderwijs en zorg kwamen per sector in aanmerking om winnaar in hun categorie te worden.

Lokaal Bestuur: Gemeente Uden
Rijksoverheid een overig: Kadaster
Wonen: De Alliantie, Waterweg Wonen
Onderwijs: ROC ID College
Zorg: ZZG Zorggroep

Dit jaar waren er wederom eervolle vermeldingen voor de aspecten duurzaamheid, risicomanagement en stijl & communicatie. Waterweg Wonen kreeg gisterenavond de Duurzaamheid Award uitgereikt. Deze organisatie heeft het aspect duurzaamheid op een goede wijze doorgevoerd in het jaarverslag. De Risicomanagement Award is dit jaar voor het eerst uitgereikt en ging naar Gemeente Uden. De jaarverslagen van WML en ZZG Zorggroep blonken uit in leesbaarheid en opmaak en wonnen de Stijl & Communicatie Award.

De externe jurering

De externe jury heeft de jaarverslagen beoordeeld op de financiële rekening, leesbaarheid en bedrijfsvoering en bestaat uit: de heer Dr. G.T. Budding (VU Amsterdam, Hoofddocent Accounting), mevrouw Dr. E. van Schoten (Algemene Rekenkamer, secretaris), de heer Drs. D.M. Windhausen (Windhausen), de heer W. Lageweg (MVO Nederland, directeur) en de heer Drs. H. Bekkers (Binnenlands Bestuur).

- See more at: http://actueel.deloitte.nl/newsroom/persberichten/gemeente-uden-grote-winnaar-deloitte-kordes-award-2013/?#sthash.tcsODeCa.dpuf

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top