maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Genieten van zuivere koffie dankzij de AquaClean-filter van Saeco Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken*
Genieten van zuivere koffie dankzij de AquaClean-filter van Saeco Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken*

Genieten van zuivere koffie dankzij de AquaClean-filter van Saeco Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken*

  • Nederland
  • In het kader van Saeco’s streven om consumenten een authentieke, hoogwaardige koffie-ervaring te bieden met behulp van geavanceerde technologie, introduceert Saeco nu de unieke gepatenteerde AquaClean-filter. Mits regelmatig vervangen zorgt deze filter ervoor dat koffieliefhebbers maar liefst 5.000 kopjes* koffie kunnen zetten zonder de machine te hoeven ontkalken. Zo kan men elke dag genieten van de meest smaakvolle koffie, gezet met zuiver water.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150616-Genieten-van-zuivere-koffie-dankzij-de-AquaClean-filter-van-Saeco.wpd#.VYB0o_ntmko

De gemakkelijke oplossing voor ontkalken

Zoals elke koffieliefhebber weet, is ontkalken een tijdrovend maar noodzakelijk klusje dat regelmatig moet worden uitgevoerd om een koffiezetapparaat goed te onderhouden. De opbouw van kalkaanslag kan de watertoevoer vertragen, zorgen voor een lagere boilercapaciteit en problemen met het verwarmingssysteem, en uiteindelijk leiden tot verstopping. Tevens wordt de kwaliteit van de espresso negatief beinvloedt; de temperatuur zakt en ook de crema laag. Hierdoor komen de aroma’s niet meer tot hun recht.

De AquaClean-filter van Saeco biedt een eenvoudige en duurzame oplossing voor kalkaanslag en bespaart gebruikers daarmee tijd, geld en inspanning. Door de filter elke drie maanden te vervangen, wordt de levensduur van het koffiezetapparaat verlengd en kan men telkens weer genieten van een perfect smakend kopje koffie.

Deze gepatenteerde innovatie is goedgekeurd door twee vooraanstaande onafhankelijke certificatie-instanties (TÜV in Duitsland en EAC in Rusland) en is ontworpen om de opbouw van kalkaanslag drastisch te verminderen. Hierdoor wordt het water nog zuiverder en wordt de aroma en de smaak van elk kopje koffie geoptimaliseerd.

Gedenkwaardige koffiemomenten

De AquaClean-filter is een voorbeeld van Saeco’s nadruk op geavanceerde techniek en streven naar perfectie in elk onderdeel van zijn volautomatische espressomachines. De AquaClean-filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt.

Het gepatenteerde systeem dwingt het water om een langere route af te leggen in de filter voordat het terechtkomt in de espressomachine. Dit zorgt voor een grondigere reiniging van het water en een authentieke koffiesmaak.

De AquaClean-filter wordt in juni 2015 op de markt gebracht en zal verkrijgbaar zijn in West-Europa, Centraal- en Oost-Europa en Rusland.

“In de afgelopen dertig jaar heeft Saeco passie, creativiteit en geavanceerde techniek gecombineerd om de authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij de consument thuis te brengen”, aldus Erik Schimmer van Saeco. “De nieuwe gepatenteerde AquaClean-filter zorgt ervoor dat deze ervaring niet telkens wordt onderbroken door het vervelende klusje van ontkalken. Zo kunnen koffieliefhebbers thuis genieten van wat echt belangrijk voor hen is: een perfect kopje koffie, elke keer gezet met gezuiverd water.”

De losse AquaClean filter is vanaf September te koop voor de adviesprijs van 14,99 Euro.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top