maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Genomineerden Beste Kadowebshop 2014 Award bekend
Genomineerden Beste Kadowebshop 2014 Award bekend

Genomineerden Beste Kadowebshop 2014 Award bekend

  • Nederland
  • De afgelopen weken hebben webshops zich aangemeld voor de Beste Kadowebshop 2014 Award, waarbij zij kans maken op een advertentiepakket twv respectievelijk €1500,--, €750,-- en €350,--. Inmiddels zijn alle genomineerden bekend. Maar liefst 22 kadowebshops zullen komende weken strijden om de titel.
  • SuperAwardBeker
  • eenkadovoor.nl
  • www.eenkadovoor.nl
  • info@eenkadovoor.nl
  • Eenkadovoor.nl is voor consumenten dé website voor de meest originele en leuke cadeautips, voor elk gelegenheid! Voor webshops realiseert eenkadovoor.nl, meer bezoekers op hun website, meer omzet, nieuwe doelgroepen en bezoekers met een hogere conversie. ===================================================== Noot voor redacties: Voor beeldmateriaal en meer informatie kunt u terecht bij: Martine van der Haven-Laros Telefoonnummer: 0107370046 E-mail: info@eenkadovoor.nl website: www.eenkadovoor.nl

SuperAwardBeker

De afgelopen weken hebben webshops zich aangemeld voor de Beste Kadowebshop 2014 Award, waarbij zij kans maken op een advertentiepakket twv respectievelijk €1500,–, € 750,– en € 350,–.

Genomineerden

Inmiddels zijn alle genomineerden bekend. Maar liefst 22 kadowebshops zullen de komende weken strijden om de eer van deze titel. Namen van de genomineerden zijn onder andere YourSurprise, Megagadgets, VT Wonen en Kadogalerie. Een overzicht van alle genomineerden staat op http://www.eenkadovoor.nl/blog/award/

Stemprocedure

De komende weken zullen de genomineerden stemmen verzamelen, om zo deze mooie titel in de wacht te slepen. De uiteindelijke uitslag zal mede bepaald worden door het oordeel van een onafhankelijke jury. Bezoekers van eenkadovoor.nl konden zich hier de afgelopen weken voor aanmelden. Random zijn er drie deelnemers uit geloot. Zij zullen de kadowebshops op vijf punten beoordelen en dit eindoordeel zal meetellen voor de uiteindelijke plaats. Het stemmen is mogelijk tot 5 november 2014. De Award zal op 7 november 2014 uitgereikt worden.

Kadopakketten

Consumenten die hun stem uitbrengen, maken kans op 1 van de 6 kadopakketten ter waarde van € 130,–. De kadopaketten hebben diverse thema’s, waardoor het stemmen voor iedereen interessant is.

Over eenkadovoor.nl Eenkadovoor.nl is voor consumenten dé website voor de meest originele en leuke cadeautips, voor elk gelegenheid! Voor webshops realiseert eenkadovoor.nl, meer bezoekers op hun website, meer omzet, nieuwe doelgroepen en bezoekers met een hogere conversie.

Over eenkadovoor

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top