zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Geslaagde beurs Maasvalleiwonen
Geslaagde beurs Maasvalleiwonen

Geslaagde beurs Maasvalleiwonen

  • Nederland
  • Druk, gezellig, enthousiaste bezoekers en tevreden deelnemers. De beurs van Maasvalleiwonen was een succes. Ruim 3.100 bezoekers vonden afgelopen zaterdag en zondag de weg naar het Ebben Inspyrium in Cuijk.
  • Maasvalleiwonen
  • http://www.maasvalleiwonen.nl
  • mark@sienn.com

Bijna zestig bedrijven op het gebied van wonen, bouwen en verbouwen presenteerden zich afgelopen weekend in de evenementenhal in Cuijk. Een uniek evenement, zeker in deze tijd, zo benadrukte Herbert Smedema, voorzitter van Maasvalleiwonen, tijdens de opening op vrijdagavond. “Het getuigt van lef en durf om een dergelijke beurs op poten te zetten. Deelnemers mogen trots op zichzelf zijn, dat kan ik niet vaak genoeg benadrukken. Alle stands zijn er goed uit. Werkelijk iedereen heeft zijn best gedaan om op een originele manier te laten zien wat ze in huis hebben.”

Met dik 3.000 bezoekers is de organisatie meer dan tevreden. Bovendien gaat het niet zozeer om het aantal, maar om de aard van de bezoekers, zo zegt mede-organisator Peter van Houtum. “Standhouders zijn erbij gebaat dat de juiste mensen de weg weten te vinden. Mensen die op zoek zijn naar informatie over bouwen en verbouwen. En dat was afgelopen weekend zeker het geval. Onze deelnemers kregen gerichte vragen. Ook de sfeer was geweldig: ongedwongen en informeel. Ook tussen de standhouders. Het was echt overduidelijk: we zijn geen concurrenten, maar we zetten samen de regio op de kaart. Daar zijn we zeker in geslaagd!”

Over siennyf

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top