maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Gestolen beeld vervangen
Gestolen beeld vervangen

Gestolen beeld vervangen

  • Nederland
  • Onthulling 16 oktober, op de Droogbak 1, om 17:00uur van het nieuwe beeld voor de Regenboog Groep, de aardige Amsterdammer.
  • Persbericht 1 klein
  • Kunstenaar
  • klaashartzema@hotmail.com
  • Persbericht 2 klein

Relevantie:
Beeld de aardige Amsterdammer – Daklozen – Regenboog Groep – Beeldende kunst – Beeldhouwkunst – Kunstenaars – Klaas Hart – Laszlo Gèleng – Droogbak 1 – Vrijdag 16 oktober – 17:00 uur
Redacties: Beeldende kunst – Cultuur – Maatschappij – Binnenland – Amsterdam Centrum
Zoals u misschien vernomen heeft in het beeld voor de aardige Amsterdammer van de Regenboog Groep, op Koningsdag gestolen van zijn sokkel.
Na maanden van arbeid, is er nu een nieuw beeld gemaakt die feestelijk onthuld gaat worden op 16 oktober, De Droogbak 1, vlak naast het Centraal Station te Amsterdam.
Het beeld heeft een nieuwe vorm gekregen, met een nieuwe betekenis die zijn aansluiting vindt bij het maatschappelijk onderwerp van de vaak onderbelichte problematiek, in een grote stad.
Uiteraard hopen we dat u hier bij wilt zijn om deze onthulling te vieren.

Over Klaas Hart Art

Persbericht: Relevantie: Beeld de aardige Amsterdammer – Daklozen – Regenboog Groep – Beeldende kunst – Beeldhouwkunst – Kunstenaars – Klaas Hart – Laszlo Gèleng – Droogbak 1 – Vrijdag 16 oktober – 17:00 uur Redacties: Beeldende kunst – Cultuur – Maatschappij – Binnenland – Amsterdam Centrum Zoals u misschien vernomen heeft in het beeld voor de aardige Amsterdammer van de Regenboog Groep, op Koningsdag gestolen van zijn sokkel. Na maanden van arbeid, is er nu een nieuw beeld gemaakt die feestelijk onthuld gaat worden op 16 oktober, De Droogbak 1, vlak naast het Centraal Station te Amsterdam. Het beeld heeft een nieuwe vorm gekregen, met een nieuwe betekenis die zijn aansluiting vindt bij het maatschappelijk onderwerp van de vaak onderbelichte problematiek, in een grote stad. Uiteraard hopen we dat u hier bij wilt zijn om deze onthulling te vieren.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top