woensdag, februari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Get fit! Met Financial Fitness voor bedrijven
Get fit! Met Financial Fitness voor bedrijven

Get fit! Met Financial Fitness voor bedrijven

  • Nederland
  • Als persoon wil je fysiek gezond blijven; je wil fit zijn en je conditie op peil houden. Voor een bedrijf of organisatie is dat niet anders. De financiële organisatie moet op orde zijn zodat de onderneming kan blijven draaien. Om aan deze wens tegemoet te komen start Twan van de Wiel Financial Consultancy een nieuw product: Financial Fitness.
  • W23-Logo Financial Fitness-LC
  • Twan van de Wiel B.V.
  • http://www.twanvandewiel.nl
  • info@twanvandewiel.nl

Een financieel gezond bedrijf

In onze nieuwe dienstverlening laten wij ons inspireren door de lichamelijke conditie van mensen. Voor een bedrijf is het namelijk zeker zo belangrijk om – ook financieel – gezond te zijn. Fysieke gezondheid gaat gepaard met kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en lenigheid. In het bedrijfsleven kan deze lijn worden doorgetrokken: kracht staat voor de financiële sterkte van een organisatie, uithoudingsvermogen is gericht op de continuïteit van een bedrijf, snelheid staat voor de mogelijkheid tot anticiperen op veranderingen en lenigheid refereert naar de flexibiliteit van een organisatie. Fitheid schenkt ten slotte weerstand om uitputting te bestrijden; het is van belang om te overleven!

Bent u Financial Fit?

Er is altijd een aanleiding waarom uw organisatie financieel niet optimaal ingericht is. U heeft bijvoorbeeld geen inzicht in en grip op uw cijfers, u krijgt uw maandelijkse kosten maar niet onder controle, u heeft alleen inzage in cijfers op hoofdniveau maar niet in cijfers per onderneming of locatie, uw cashflow is niet stabiel of u krijgt het debiteurenbeheer maar niet onder controle. U zou graag eens proactief geadviseerd willen worden over uw cijfers… Herkenbaar?

Get fit!

Met ons nieuwe product, Financial Fitness, bieden we de helpende hand om een organisatie fit te krijgen én te houden. Wij zijn van mening dat je als ondernemer altijd inzicht moet hebben in de financiële gezondheid van je organisatie, om zo te allen tijde fit te blijven. Wij maken graag een (vrijblijvende) afspraak met u om de mogelijkheden om grip te krijgen op deze probleemgebieden te bespreken.

Over ons

Twan van de Wiel Financial Consultancy is een onderdeel van Twan van de Wiel uit Waalwijk en biedt drie specialisaties: Administratieve Begeleiding, Administratie Helpdesk en Financial Consultancy. Een sterke combinatie in een veranderende markt, waarin Twan van de Wiel zich onderscheidt door het proactief adviseren en begeleiden van ondernemers.

Twan van de Wiel is uw totaalpartner op het gebied van administratieve en financiële diensten. Zo kunnen we onze klant nóg beter van dienst zijn! De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak en betaalbare tarieven. Voor een eerlijke, onafhankelijke beoordeling van uw financiële gegevens bent u bij ons dus altijd aan het juiste adres. Een klein bedrijf, met grootse mogelijkheden!W23-Logo Financial Fitness-LC

Over Twanvandewiel

Eigenaar Twan van de Wiel B.V. | Administratieve Begeleiding | Administratie Helpdesk | Financial Consultancy

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top