woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Gezakte kandidaten Toets Gesproken Nederlands krijgen meer informatie
Gezakte kandidaten Toets Gesproken Nederlands krijgen meer informatie

Gezakte kandidaten Toets Gesproken Nederlands krijgen meer informatie

  • Nederland
  • Mensen die zakken voor de Toets Gesproken Nederlands, krijgen vanaf 1 juli 2013 meer informatie zodat ze zich beter kunnen voorbereiden op het opnieuw doen van deze toets.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl

De Toets Gesproken Nederlands is verplicht voor kandidaten voor het basisexamen inburgering in het buitenland (niveau A1) en voor kandidaten voor de inburgering in Nederland (niveau A2).

Vanaf 1 juli 2013 krijgen kandidaten die gezakt zijn voor de Toets Gesproken Nederlands naast de einduitslag ook de uitslagen teruggekoppeld op de vier deelvaardigheden: woordenschat, zinsbouw, vloeiendheid en uitspraak.

Kandidaten voor het basisexamen inburgering buitenland kunnen meer informatie vinden op www.NaarNederland.nl Kijk onder voorbereiding onder ‘Aanvullende oefentips ter voorbereiding op de TGN’.

Kandidaten voor het inburgeringsexamen in Nederland kunnen kijken voor meer informatie over het examenonderdeel Spreekvaardigheid (TGN) op www.inburgeren.nl Kijk bij oefenen met examens. Daar staat bij het voorbeeldexamen informatie over het leren voor dit examen.

Kandidaten voor het basisexamen inburgering buitenland krijgen hun einduitslagen óf nog dezelfde dag óf deze worden later toegestuurd. Uiterlijk een maand na het examen krijgt de kandidaat de informatiebrief met de deeluitslagen toegestuurd. In het najaar zullen kandidaten de einduitslag en de deeluitslagen krijgen binnen een dag tot een week.

Kandidaten voor het examenonderdeel spreekvaardigheid/TGN als onderdeel van het inburgeringsexamen in Nederland krijgen de brief met de uitslag binnen 4 weken na de examendatum.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top