donderdag, maart 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / GEZOCHT! : Leuke, gekke, lieve, grappige, fijne, aardige, gezellige vaders die van lekker eten houden…
GEZOCHT! : Leuke, gekke, lieve, grappige, fijne, aardige, gezellige vaders die van lekker eten houden…

GEZOCHT! : Leuke, gekke, lieve, grappige, fijne, aardige, gezellige vaders die van lekker eten houden…

  • Nederland
  • Op Vaderdag worden vaders in de provincie Groningen en Drenthe verwend met een overheerlijk Vaderdag-Ontbijt door Ontbijtservice Noorderland!
  • ontbijtservice noorderland
  • Ontbijtservice Noorderland
  • http://ontbijtservice-noorderland.nl
  • info@ontbijtservice-noorderland.nl
  • Contact: Charlotte info@ontbijtservice-noorderland.nl
  • ontbijtservice noorderland

Met Ontbijtservice Noorderland in de aanslag is het helemaal niet moeilijk om jouw speciale vader een spectaculinaire start van de dag te geven!

Deze luxe Ontbijtservice in het hoge Noorden verrast de gelukkige vaders met een heerlijk, luxe Vaderdag-ontbijt. Vaders in Groningen en Drenthe worden verwend met kraakverse roomboter-croissants, knapperige pistoletten met stoer beleg als Beenham, Old Amsterdam kaas, Filet American en grove Ardenner Paté en om te snoepen een overheerlijk klein gebakje, home made chocolade muffins en een gigantisch Belgische wafel gevuld met kersencompote. Hollandse aardbeien, vers geschonken koffie en thee, vers geperste jus d ‘orange en een lekker warm scharreleitje om het helemaal af te maken. Een smakelijke start van de dag om nooit meer te vergeten!

Ontbijtservice Noorderland heeft ook aan de moeders met een lekker ontbijtje zodat ze niet hongerig hoeft toe te kijken maar gezellig mee kan ontbijten. Een heerlijk, bescheiden ontbijtje natuurlijk want het is per slot van rekening géén Moederdag!

De ontbijtservice bied ook de mogelijkheid een originele Vaderdagontbijt-Cadeaubon te bestellen om zelf te overhandigen op Vaderdag of rechtstreeks naar Vader te versturen zodat hij zelf de dag en tijdstip kan kiezen om van het riante ontbijt te genieten, makkelijk toch?

Vaderdag is een razend drukke dag bij Ontbijtservice Noorderland en bezorgen zij al vanaf 6 uur tot 13.00 uur voor de lang uitslapende vaders in de Provincie Groningen en Drenthe.

Liefde voor de vader gaat in dit geval door de maag met een heerlijk Vaderdag-Ontbijt van Ontbijtservice Noorderland.

Over noorderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top