woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / GGD aanwezig op voorlichtingsdag buitenland in Groningen
GGD aanwezig op voorlichtingsdag buitenland in Groningen

GGD aanwezig op voorlichtingsdag buitenland in Groningen

  • Nederland
  • Tijdens de regionale voorlichtingsdag "Studie, Stage, Werk & Reizen Buitenland" in Groningen op 21 februari zal de GGD scholieren en studenten informeren over gezondheid in het buitenland. Jongeren krijgen tijdens deze dag van de GGD een advies over hun specifieke situatie.
  • de766ca0-cb22-4c05-bca3-7085a3505be9 (1)
  • Stichting Wereldwijzer
  • http://www.wereldwijzer.nl
  • info@WereldWijzer.nl
  • d822820c-7d3b-4071-b4c3-71a1f5305c0b

Op de regionele voorlichtingsdag kunnen scholieren en studenten terecht voor informatie over een buitenland avontuur. Voor veel landen is het belangrijk op de hoogte te zijn van aanbevolen en verplichte inentingen. Voor veel bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Midden- en Zuid Amerika en een aantal Oost-Europese landen adviseert de GGD vaccinaties tegen difterie, tetanus, polio (DTP), en hepatitis A. Soms zijn ook inentingen tegen hepatitis B, gele koorts en buiktyfus nodig of medicijnen tegen malaria.

De voorlichtingsdag bestaat uit een uitgebreide informatiemarkt, waar scholieren en studenten met vragen terecht kunnen bij meer dan 20 organisaties en instellingen. Naast deze informatiemarkt worden gedurende de dag informatieve presentaties gehouden en is het mogelijk deel te nemen aan workshops. Ook is het mogelijk te praten met oud-scholieren en oud-studenten, die al eerder buitenlandervaring op hebben gedaan.

Toegang voor deze dag is gratis. Voor meer informatie en om je aan te melden, ga je naar www.wereldwijzer.nl/groningen

Over Stichting Wereldwijzer

Wereldwijzer is een onafhankelijk platform voor iedereen die buitenlandplannen heeft. Met de website www.wereldwijzer.nl wordt reizigers de mogelijkheid geboden om met elkaar in contact te komen, vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. De website wordt onderhouden door een team van enthousiaste reizigers en is met ruim 160.000 bezoekers per maand de grootste Nederlandstalige online reiscommunity. Naast het online gedeelte organiseert Wereldwijzer diverse informatiedagen, zoals de Regionele Buitenlanddag en de Landelijke Voorlichtingsdag Vrijwilligerswerk Buitenland. Verder verzorgt Stichting Wereldwijzer op non-profit basis diverse (online) marketingdiensten voor reisorganisaties.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top