maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gigz Promotions: Hind is terug met nieuwe single
Gigz Promotions: Hind is terug met nieuwe single

Gigz Promotions: Hind is terug met nieuwe single

  • Nederland
  • Met een muzikale carrière van inmiddels ruim twaalf jaar is Hind niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.
  • Hind_0_018cr
  • Gigz Promotions
  • http://www.gigzpromotions.nl
  • sandra@gigzpromotions.nl

De zangeres is een van de hardst werkende artiesten en blijft zichzelf steeds vernieuwen, terwijl ze haar unieke mix van westerse en Marokkaanse roots behoudt. Hind stippelt sinds kort haar eigen muzikale carrière uit middels haar label Laroussi Music en dat blijkt haar goed te bevallen!

Laatste wapenfeit: haar nieuwe single, Salam Salam.

Het Arabische woord ‘salam’ betekent zowel ‘vrede’ als ‘gegroet’, “Dit lied gaat over toenadering tot elkaar van alle volkeren, rassen en religies. Respect voor andere ideologieën en minder irritaties onderling. Meer vrede op de wereld is niet alleen belangrijk voor onszelf maar zeker ook voor onze kinderen en kleinkinderen”, aldus Hind

Hoewel de produktie een, voor Hind, nieuw geluid laat horen, is de combinatie van westerse invloeden én haar Marokkaanse roots ook nu weer duidelijk aanwezig. Hind was nauw betrokken bij het tot stand komen van Salam Salam: ze dacht mee over het onderwerp, de sfeer, sound en productie. Juist dát is wat de zangeres de laatste jaren definieert: zoveel mogelijk inbreng in het totale creatieve proces en in het uitrollen van haar muziek naar het publiek in binnen- en buitenland.

Nadat ze als tiener bekend werd na haar deelname aan de Soundmixshow en Idols, zette Hind in de jaren erna belangrijke stappen naar de professionele allround artiest die ze nu is.

Ze was de eerste Nederlandse artiest die een album maakte door middel van crowdfunding, met als resultaat Crosspop uit 2010. De afgelopen paar jaar werkte ze met veel verschillende schrijvers en uiteenlopende muzikanten en richtte een eigen label op, Laroussi Music.

Hind vaart overtuigend haar eigen koers; ze is bij elke stap van haar carrière betrokken, van het schrijven van muziek via choreografie tot de ontwerpen van haar stage-outfits. Momenteel werkt ze naar een volgend album toe, maar brengt eerst gedachten én benen in beweging met haar Salam Salam!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top