dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Giraffen gespot in centrum van Amsterdam
Giraffen gespot in centrum van Amsterdam

Giraffen gespot in centrum van Amsterdam

  • Nederland
  • Afgelopen zaterdag is een kudde giraffen fietsend gesignaleerd door de straten van Amsterdam. Ze bleken afkomstig van BOS, een merk uit Zuid-Afrika, die deze zomer BOS Ice Tea op de Nederlandse markt introduceert.
  • The Brandconnector BV
  • http://www.bosicetea.com
  • niels@bosbrands.com

Bos Ice Tea is gemaakt van pure biologische rooibos met een natuurlijk aroma, zonder cafeïne, kleurstoffen en rare e-nummers.

BOS oprichter, Grant Rushmere legt uit: “De naam BOS heeft een dubbele betekenis in Zuid-Afrika. Het is afgeleid van het woord rooibos (rode struik) – het belangrijkste ingrediënt in ons product. Het is ook jargon voor gek – op een leuke manier “.

BOS doet haar naam eer aan: is avontuurlijk in haar acties, neemt risico’s, stimuleert zelfexpressie en gaat vooral om het hebben van plezier in het leven! BOS is niet zomaar een Ice Tea. Het is een ervaring en je komt hiermee in aanraking met de unieke Afrikaanse kijk op het leven “.

In Nederland is BOS Ice Tea verkrijgbaar in de smaken lemon, peach, apple, berry en lime & ginger. Opvallend zijn de gedurfde, kleurrijke vormgeving en de creatieve marketingactiviteiten.

BOS Ice Tea zit in een 275ml blikje, en zal de komende maanden verkrijgbaar zijn in geselecteerde horeca.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top