woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gladior wordt Searchmetrics partner voor verdiepende online marketing inzichten
Gladior wordt Searchmetrics partner voor verdiepende online marketing inzichten

Gladior wordt Searchmetrics partner voor verdiepende online marketing inzichten

  • Nederland
  • Enschede, 16 juli 2013 – Online marketing bureau Gladior is een partnerschap aangegaan met Searchmetrics, de internationaal bekende leverancier van online search en social analytics software. Gladior gebruikt de software van Searchmetrics om de eigen in-house tools en rapportages van nog meer databronnen te voorzien.
  • Logo Gladior small 2
  • Gladior B.V.
  • http://www.gladior.com
  • info@gladior.com
  • Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. B. Ensink. Gladior BV Pantheon 20 7521PR Enschede T: 053-850 7090 E: b.ensink@gladior.com

Gladior als eerste Nederlands bedrijf toegetreden tot het Searchmetrics partnernetwerk.

Searchmetrics zorgt voor verdiepende inzichten in organische en betaalde zoekdata, waardoor Gladior haar bestaande analyses, rapportages en concurrentenanalyses nog verder kan verrijken. Ook gaat Gladior de social data gebruiken om de dienstverlening naar haar klanten op dit gebied in de toekomst verder uit te breiden. Hiermee verwacht Gladior nog meer kwaliteit en resultaat toe te voegen aan haar tools, analyses en rapportages.

“De API van Searchmetrics maakt het voor ons eenvoudiger om de bestaande tools van Gladior met zoekdata en marktinformatie te verrijken. Hierdoor wordt het mogelijk om uitgebreidere analyses te doen voor onze klanten.” Aldus Bart Ensink, Senior Business Consultant bij Gladior: “We zijn één van de eerste zoekmachinemarketing-bedrijven in Nederland en het is voor ons zeer belangrijk om te blijven innoveren. We zijn hiermee tevens de eerste officiële partner van Searchmetrics in Nederland. Searchmetrics voegt waarde toe aan onze huidige mogelijkheden op het gebied van statistieken, inzichten en rapportages. We gaan met de veel omvattende data weer een stap verder.”

De Searchmetrics SuiteTM  is ontworpen voor zowel bureaus als grote bedrijven en is gebouwd met behulp van uitgebreide kennis op het gebied van SEO. De software is veelomvattend en biedt vele onderdelen van SEO analyse, monitoring en rapportage, wat een grote meerwaarde biedt voor specialisten. Verder bevat het pakket mogelijkheden op het campagnemanagement en -planning.

“Succesvolle search bedrijven, zoals Gladior, begrijpen dat veelomvattende data belangrijk zijn voor het maken van strategische keuzes bij het plannen en implementeren van campagnes.” Geeft Thilo Heller, VP Sales bij Search Metrics, aan: “De eigen in-house tools van Gladior geven het bedrijf nu al een groot voordeel in de markt en daarmee onderscheidt het bedrijf zich. Het is fantastisch dat Gladior nu partner is geworden van Searchmetrics om de beschikking te krijgen over verder verdiepende zoekersdata en inzichten, om zo uitstekend resultaat voor klanten te blijven realiseren.”

Inmiddels zijn al meer dan 150 bedrijven in 16 landen lid van het wereldwijde partnernetwerk van Searchmetrics, inclusief vele vooraanstaande SEO- en online marketing bedrijven.

Over Gladior

Gladior is een ervaren en innovatief online marketing bureau dat sinds 2000 actief is. Als onderdeel van de Innovadis Groep zijn wij in staat om je van het begin (website & webshop) tot eind (analyse en optimalisatie) te helpen met je online behoeften. Gladior is één van de grondleggers van zoekmachine marketing in Nederland en heeft een schat aan ervaring opgebouwd in diverse branches. Een online marketingcampagne bij Gladior wordt compleet afgestemd op je wensen en doelstellingen en we zorgen ervoor dat de campagne perfect aansluit bij de marketingstrategie van je bedrijf. Gladior biedt een breed scala aan diensten op het gebied van zoekmachine marketing, online adverteren, lokale marketing, web statistieken en linkbuilding aan die de vindbaarheid van je organisatie op het internet vergroten. Daarnaast staat bekend Gladior bekend vanwege haar unieke rapportage software. Inmiddels hebben we meer dan 300 klanten, variërend van sterke regionale bedrijven tot nationale en internationale spelers, die wij helpen om online zichtbaarheid te verkrijgen, een betere vindbaarheid in zoekmachines te realiseren en meer business te genereren. Tot onze klantenkring behoren onder meer: BVA-Auctions, Lifehammer, Tuinmeubelen.nl, RTV Oost, Profile Tyrecenter Heuver, LexisNexis en Vredestein. Kijk voor ons volledige overzicht van diensten, oplossingen en cases op www.gladior.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top