zaterdag, oktober 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / GlassConnect autoglasservice steunt actie giro 555 ramp Filipijnen
GlassConnect autoglasservice steunt actie giro 555 ramp Filipijnen

GlassConnect autoglasservice steunt actie giro 555 ramp Filipijnen

  • Nederland
  • GlassConnect autoglasservice steunt actie ramp Filipijnen giro 555. Tot en met 31 december 2013 zullen de 25 landelijke vestigingen van GlassConnect bij een autoruitvervanging een bedrag van € 10,00 storten op giro 555 van de samenwerkende hulpinstanties. Het streven van GlassConnect is om eind december een bedrag van € 30.000,- over te kunnen maken. Wij verzoeken dan ook iedereen met ruitschade zich bij een van onze vestigingen te melden. Onder het genot van een kopje koffie en gratis wifi helpen onze vakkundige monteurs u weer op weg. Voor meer informatie www.glassconnect.nl of bel gratis 0800-230 1 230.
  • GlassConnect600px
  • GlassConnect autoglasservice Nederland
  • www.glassconnect.nl
  • e.metzelaar@glassconnect.nl

Uw autoruitschade verzacht het schadeleed van miljoenen Filipijnse burgers.

De actie via giro 555, “hulp voor de Filipijnen”, is door GlassConnect autoglasservice direct opgepakt en wij willen hier graag onze steun aan geven.

Kort na de eerste najaarsstorm in ons eigen land wordt een land als de Filipijnen getroffen door de meest heftige tyfoon ooit. Windsnelheden van 300 kilometer per uur die over een land razen waar een gemiddeld woonhuis niet veel meer is dan een houten keet met golfplaten dakbedekking. Door deze tyfoon zijn duizenden doden gevallen en nog eens duizenden gewonden. Het schadebedrag is daardoor ook niet uit te drukken in geld. Dit in tegenstelling tot Nederland, waar dezelfde dag nog precies uitgerekend kan worden dat we voor 3,5 miljoen aan schade hebben als gevolg van een “stormpje”. Door de schadeverzekeraars wordt er een groot bedrag uitgekeerd en vervolgens is hier alles dan weer snel opgelost omdat wij een vermogend land zijn.

Doordat wij van GlassConnect autoglasservice dagelijks te maken hebben met schades aan autoruiten, bus-ruiten en vrachtwagenruiten, ontstond het idee om van elke schade die de komende anderhalve maand bij onze vestigingen gemeld en behandeld wordt, €10,- te doneren aan giro 555 om zo het leed van de Filipijnse burgers te helpen verzachten.
Daar we de capaciteit hebben om dagelijks minimaal 100 schades te behandelen met 25 GlassConnect vestigingen, kunnen we tot 31 december een bedrag ophalen van € 30.000,- of meer. Een mooie bijdrage voor alle hulpverleners in het zwaar getroffen gebied!

Hopelijk ziet een ieder die ruitschade heeft het belang en de noodzaak van deze actie in en hopen wij u te mogen verwelkomen bij één van onze GlassConnect autoglasservice vestigingen in het land.

U kunt op onze site de vestigingen terug vinden, www.glassconnect.nl Of gratis via telefoonnummer 0800-2301230.

Over GlassConnect Autoglasservice

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top