maandag, oktober 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Glastuinbouw Noord Holland stapt massaal over op LED
Glastuinbouw Noord Holland stapt massaal over op LED

Glastuinbouw Noord Holland stapt massaal over op LED

 • Nederland
 • De glastuinbouw sector is massaal bezig om de overstap naar LED Kweekverlichting te realiseren en maken handig gebruik van de financiële en fiscaal aantrekkelijke voordelen. Sunshine Economic verwerkt zo een tiental nieuwe aanvragen per dag.
 • ledLamp-aan-net-20421 (2)
 • Sunshine Economic
 • www.sunshineeconomic.nl
 • info@led-kweekverlichting.nl

Nu is de tijd aangebroken voor de glastuinbouw om gebruik te maken van de meest innovatieve, duurzaam en goedkope manier van kweken, en zal de export hier zeker de vruchten van plukken en kan zelfs de strijd met de lage lonen landen aangaan! minder kosten meer winst hogere productie snelheid, de Sunshine Economic LED kweekverlichting is zonder twijfel de beste LED kweekverlichting die op de markt is.

De Sunshine Economic is ontwikkeld in samenwerking met diverse kwekerijen uit de sector in de glaskastuinbouw zo hebben wij de Sunshine Economic kunnen ontwikkelen waarbij de resultaten op alle fronten de hedendaagse gasontladingslampen en jodiene lampen overtroffen.

Hieronder een aantal voordelen van de Sunshine Economic:

 1. 50 tot 70% minder energie verbruik, letterlijk betekend dit minder emissie waaronder CO2 uitstoot.
 2. Beluchten is niet nodig Sunshine Economic heeft een geïntegreerd ventilatiesysteem, die de warmte reduceert en verspreid over de gehele oppervlak van de kas. Dit beperkt nogmaals energieverbruik in de sector.
 3. Krachtstroom of te wel 400Volt behoort tot het verleden, de Sunshine Economic werkt op 230Volt.
 4. 200.000 effectieve branduren gemiddelde levensduur van 10 jaar, dus geen ontploffing van de gas-jodium lamp waarvan de resten in de gewassen terecht komen, en frequent vervangen dienen te worden.
 5. Continuïteit wit licht optimaal waarbij het spectrum bewaakt wordt door een CHIP ON BOARD LED (COB), in tegenstelling tot de gas-jodiene lamp waar een verval van de effectieve lichtopbrengst inzit.
 6. Betere fotosynthese binnen het kweekoppervlak er ontstaan geen donkere plekken meer.
 7. Duurzaam product.
 8. Minder emissie

Natuurlijk zijn er ook zeer aantrekkelijke fiscale voordelen die samenhangen met de Sunshine Economic om de overstap te realiseren voor de ondernemers in de glastuinbouw.

 1. Kostenbesparing op energiekosten 50 tot 70%, naast het transport en installatie van de 400Volt.
 2. 41,5% Investeringsaftrek van fiscale winst.
 3. Voordeel op vennootschapsbelasting min. 10% of 15% op inkomstenbelasting afhankelijk van de oprichting van de onderneming.
 4. Geen vervangingskosten van de lamp, dit ook vertaald naar personeelskosten.
 5. Gemiddeld 30% meer netto winst voor de ondernemer.
 6. Reductie verzekeringskosten, geen hoogspanning maar laagspanning is de norm.

Sunshine Economic wint dagelijks meer terrein ten opzichte van de ouderwetste manier van kweken, simpelweg om dat het kostenbesparend, efficiënter, voordeliger, en fiscaal heel aantrekkelijk is om over te stappen. Zo krijgen ondernemers in de glastuinbouw 41,5% subsidie en ook voordeel op vennootschapsbelasting min. 10% of 15% op inkomstenbelasting. Minder kosten, snellere productie, minder energiekosten, betekend gemiddeld zo een 30 tot 35 % meer netto winst.

Vraag daarom uw overzetting tijdig aan en laat uw onderneming profiteren van dit succes!

Over Sunshine Economic

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top