woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goedkope afvalcontainers voor al uw afval
Goedkope afvalcontainers voor al uw afval

Goedkope afvalcontainers voor al uw afval

  • Nederland
  • Bij Afvalcontainershop.nl kunnen bedrijven en particulieren diverse soorten containers huren. Tarieven inclusief halen- en brengen. Kosten voor afvalverwerking en evt. milieutoeslagen inbegrepen.
  • container-3m3 L
  • Afvalcontainershop
  • http://www.afvalcontainershop.nl
  • beheer.afvalcontainershop@gmail.com

Bij Afvalcontainershop.nl kunt u een goedkope afvalcontainer huren voor iedere afvalstroom. Op onze website vindt u een overzicht van de containers die op voorraad zijn. Elke soort container is geschikt voor een bepaalde afval soort en welke container u nodig heeft hangt af van de samenstelling van het afval. U scheidt het afval en wij zorgen ervoor dat het opgehaald wordt en op een milieuvriendelijke manier verwerkt en gerecycled wordt.

Profiteer van de voordelen

Een container huren bij Afvalcontainershop.nl is ten eerste zeer voordelig. Daarnaast zijn onze tarieven inclusief het halen en brengen van de container en zijn de kosten voor de afvalverwerking en milieu toeslagen inbegrepen. Wij laten u van tevoren altijd precies weten hoeveel u kwijt bent. De prijs is gebaseerd op de grootte van de container, het soort afval en de frequentie van de lediging. U hoeft achteraf niet bang te zijn voor extra kosten. Een extra voordeel is dat u niet hoeft te haasten wanneer u bijvoorbeeld in een verbouwing of opruiming zit. U kunt de container acht weken lang gebruiken.

Bedrijfsafval verwerken 

Als u bedrijfsafval heeft, zoals restafval, papier, karton of folie, dan kunt u hiervoor bij ons een rolcontainer huren. Deze is erg eenvoudig te gebruiken en u bepaalt zelf hoe u het afval wilt scheiden. De omgeving van uw bedrijf blijft schoon en het afval wordt milieuvriendelijk verwerkt. Het is eventueel ook mogelijk om een rolcontainer te huren die u op slot kunt doen.

Wie kan een container huren?

Wij leveren afvalcontainers aan particulieren en bedrijven door heel Nederland. Dus waar u ook woont, wij kunnen altijd een container bij u voor de deur bezorgen. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste container, dan zijn wij u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op en wij zoeken voor u de geschikte container uit.

Over Afvalcontainershop

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top