vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Goedkope Vespa scooter kopen? Voordeelscooters.nl
Goedkope Vespa scooter kopen? Voordeelscooters.nl

Goedkope Vespa scooter kopen? Voordeelscooters.nl

  • Nederland
  • Voordeelscooters.nl is het adres voor kwalitatieve scooters tegen een lage prijs.
  • Voordeelscooters
  • Voordeelscooters
  • www.voordeelscooters.nl
  • voordeelscooters.beheer@gmail.com

Neem bijvoorbeeld de scooters van het Italiaanse merk Vespa. Dankzij de scherpe inkoop wijze heb je al een Vespa voor nog geen 2900 Euro! Valt een dergelijk bedrag net even buiten je budget maar wil je wel een kwalitatieve scooter met een Vespa look? Ook dan bieden wij een ruime keus!

Naast een Vespa scooter, bieden wij namelijk vele andere modellen en merken. Daarbij letten we vooral op de prijs-kwaliteit verhouding. Een scooter moet er gewoon goed uit zien, lekker rijden en lang mee gaan. Bekijk de diverse modellen eens in de online shop of kom gezellig langs in de winkel te Rotterdam. Wist je trouwens dat je bij ons ook scooters kunt leasen? Met een lease kun je een snel een nieuwe scooter rijden in deze in maandelijkse termijnen betalen.

Garantie? Natuurlijk!
Bij Voordeelscooters.nl kun je altijd rekenen op garantie. Iedere scooter die je koopt is voorzien van een laagste prijs garantie. Daarnaast kun je ook nog genieten van 3 jaar BOVAG garantie.
Mocht je toch een probleempje hebben met je scooter? Dan staan onze monteurs altijd voor je klaar.
Ben je met je scooter in Rotterdam? Wees dan welkom in de werkplaats. Ben je niet in de buurt? Dan komen wij bij je langs met onze mobiele werkplaats. Op Voordeelscooters.nl kun je bouwen.

Goedkope scooter, mooie kwaliteit
Een bijzonder scootermerk in ons assortiment is Senzo. Senzo scooters zijn fonkelnieuwe, kwalitatieve scooters voor nog geen 800 euro. Door onze eigen import, zonder tussenhandelaren, en goede prijsafspraken, kunnen wij deze gave scooters goedkoop leveren.
En de kwaliteit is oprecht goed. Je krijgt niet voor niets BOVAG garantie op het frame, de motor of de elektrische onderdelen!

Over Voordeelscooters

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top