woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goeie peren voor energiebesparing
Goeie peren voor energiebesparing

Goeie peren voor energiebesparing

  • Nederland
  • Arnhem - Sinds 1 maart is Liander gestart met een nieuw pilot-project om het nog makkelijker te maken om minder energie te gebruiken: Goeie Peer!
  • Liander
  • http://www.liander.nl
  • info@liander.nl

Met Goeie Peer willen we mensen op een vanzelfsprekende manier tot energiebesparing aanzetten door ze ervoor te belonen. Goeie Peer is een project van Natuur & Milieu, de twee netbeheerders Enexis en Liander en wordt ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.

Online spaarprogamma

Goeie Peer is een gratis online spaarprogramma waarmee huishoudens met een slimme meter inzicht hebben in hun actuele energieverbruik en worden uitgedaagd om energie te besparen. Want wie bespaart, verdient Spaarperen die ingeruild kunnen worden voor leuke en duurzame producten. Ook biedt Goeie Peer een sociaal platform om prestaties met andere Goeie peren te vergelijken, vrienden te informeren en tips te delen. De pilot van Goeie Peer loopt van 1 maart tot 1 september 2013.

Meedoen met Goeie Peer?

In deze pilotfase kunt u als klant van Liander met een slimme meter meedoen aan Goeie Peer. Het eerste half jaar kan alleen deze gebruikers meedoen met Goeie Peer. Bij deelname wordt de slimme meter gekoppeld aan het systeem van Goeie Peer, waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik. Bent u dus in het bezit van een slimme meter en woont u in het verzorgingsgebied van Liander? Meldt u zich dan hier aan. Het is de bedoeling dat na de pilot iedereen die een slimme meter in huis heeft mee kan doen. Meer informatie over het project vindt u hier. Bezoek Goeie Peer ook eens op Twitter en  Facebook.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top