zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Golfclub Hoogland Amersfoort OPEN
Golfclub Hoogland Amersfoort OPEN

Golfclub Hoogland Amersfoort OPEN

  • Nederland
  • Golfclub Hoogland Amersfoort is open. Alle 9 holes zijn bespeelbaar voor leden en greenfee spelers. Nieuwe 9 holes baan in midden Nederland. Uniek locatie met indoor en vele oefenfaciliteiten. Wij vinden dat groot nieuws. Ik hoop u ook.
  • Golfclub Hoogland Amersfoort
  • www.gcha.nl
  • corrie@gcha.nl
  • Wij vinden dit groot nieuws !!! Hopelijk u ook. Alvast dank voor de plaatsing ALLE NEGEN HOLES GEOPEND BIJ GOLFCLUB HOOGLAND/AMERSFOORT
  • persbericht

Vanaf begin januari 2014 zijn alle negen holes eindelijk geopend bij Golfclub Hoogland Amersfoort. Tot eind december waren er slechts vier holes beschikbaar, maar nu kunnen de golfliefhebbers dus hun hart ophalen in Amersfoort. Zeven dagen per week van half tien ’s ochtends tot zes uur ’s avonds kan er gegolfd worden bij de golfclub. Alles wat de golfsport zo leuk en aantrekkelijk maakt is aanwezig. En dat op een makkelijk te bereiken plaats, midden in Nederland op slechts 3 minuten rijden van de A1.

De 9 holes zijn zeer divers. Elke hole heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en is zeer afwisselend. Dat is vooral te zien in de lengte van de holes, die zeer verschillen. Maar ook de vele waterpartijen en bunkers zorgen ervoor dat je als golfer steeds weer wordt uitgedaagd. Ook de greens dragen daar hun steentje aan bij. De ene keer vlak en de andere keer weer heuvelachtig. Geen hole is hetzelfde.

Uniek bij Golfclub Hoogland Amersfoort is, dat wij werken met lidmaatschappen op maat.

Er is al een lidmaatschap voor slechts 135 euro per jaar. En dan kan er gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten.

Want Golfclub Hoogland Amersfoort biedt meer dan alleen negen holes. Op de driving range kan uitgebreid worden geoefend op de afslag. Er is altijd een plaats beschikbaar, want er zijn in totaal 18 afslagplaatsen, waarvan 16 overdekt. Het putten kan worden geperfectioneerd op de puttinggreen van 250 vierkante meter. Daarnaast is er de ruimte om de bunkerslag te verbeteren.

Ook beschikt Golfclub Hoogland Amersfoort over een indoor 3D-simulatie. Een oefeninstrument waarmee alle slagen en techniek tot in de kleinste details geanalyseerd en verbeterd kunnen worden. Ook kan digitaal één van 65 ’s werelds mooiste en beroemdste banen ‘gelopen’ worden. Dus als de profs spelen in Zuid-Afrika, kan je bij Golfclub Hoogland Amersfoort exact dezelfde ronde lopen. Wie weet scoor je wel beter dan Tiger Woods.

Na dit alles is er genoeg tijd om in de sfeervolle gelegenheden (brasserie, bar, terras of restaurant) na te praten over een dag op de baan. Eventueel met een van de golfprofessionals die in staat zijn om elke golfer bij te staan met de ontwikkeling van het golfspel.

www.gcha.nl.

Over golfclub

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top