zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goochelwinkel e-winkel website goochelwarenhuis.nl
Goochelwinkel e-winkel website goochelwarenhuis.nl

Goochelwinkel e-winkel website goochelwarenhuis.nl

 • Europa
 • Goochelwarenhuis.nl is een bedrijf die gericht is op magisch entertainment. De eigenaar Arjen Reinders die tevens een bekende kindergoochelaar is die zijn ervaringen in zowel het buitenland als eigen land heeft opgedaan. Biedt naast zijn shows ook workshops aan.
 • Clown Balonny Macarony
 • Goochelwarenhuis.nl
 • http://www.goochelwarenhuis.nl
 • goochelwarenhuis@yahoo.com

Goochelwarenhuis.nl, een goochel e-commerce website van de Nederlandse goochelaar Arjen Reinders met interessante goocheltrucs die per categorie gesorteerd zijn. Deze magische hulpmiddelen zullen uw geduld op de proef stellen, waardoor het moeite kost om niet op de bestel knop te drukken. Een aantal categorieën die u daar kunt vinden zijn-

 • Kaarttrucs
 • Bizarre magie
 • Modelleerballonnen

Kaarttrucs:

Kaarrttrucs in Nederlands dit is één van de meest gebruikelijke en handige trucs voor goochelaars. Je kan het zowel op het podium als op straat of in de huiskamer inzetten. Zelfs kinderen houden van kaarttrucs vooral de trucs die van de cardshark uit Duitsland. En de ouders niet te vergeten kunnen hier ook van genieten en zijn vooral trots wanneer ze zien dat hun kind zelf een professionele kaarttruc aan de familie en hun zelf laat zien. Een aantal interessante kaarttrucs zijn-

Moser miracle Monte, Triple co-incidence, Photographic memory, Delicious ambitious, one card collector, Aaron fisher kaarttrucs, Card artistry set, Royal wave poker act, Ash pen pro cards, Angel card act, Shrinking deck, Disappearing deck, Magic printing deck, Giant invisible deck en zo nog veel meer.

De bezoekers kunnen verschillende goochelpakketten met kaarttrucs kopen de prijzen variëren van € 4.95 to € 30.

Bizarre magie:

Deze categorie bevat rare en aparte goocheltrucs. De categorie bevat bizarre magie zoals de freaky eyeball illusions en freaky body illusions. De goochelaar op het toneel laat verschillende illusies met ogen zien. Denk hierbij aan zweef illusies, vermeerderen en verkleinen, verdwijnen en ergens anders weer laten verschijnen. De body illusion bizarre magic act zorgt ervoor dat het publiek op zeer bizarre wijze lichaams onderdelen ziet zweven en bewegen. Al deze trucs zorgen voor een extra dimensie in uw show. Deze trucs zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 27 to € 54.

Modelleer ballonen:

Onder deze categorie ziet u verschillende films dvd’s over het ballonnen modelleren U kan hier alles leren er is dus zeer veel informatie verkrijgbaar voor zowel de beginnende als de gevorderde ballonartiest. Een aantel producten die hier zult aantreffen zijn-

 • Bloon 2.0 by Magic Smith – Trick 
 • Flower Power by Roger Godin 
 • Entertaining With Balloon Sculpting (S. Frank Stringham) 
 • Size Does Matter #2 by Roger Godin 
 • Ultimate Balloon Animals & More DVD 
 • Balloon Sculpture Made Easy DVD vol. 2 
 • Balloon pump and balloons 
 • Qualatex 260Q

Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf € 4.50 tot € 58.-

De website heeft ook nog eens meer dan 1000 download video’s van complete dvd’s die allerlei trucs en les materiaal bevatten. Deze filmpjes en e-books staan in de categorie download magic die tevens wekelijks wordt aangepast. Een aantal van deze filmpjes worden gratis of met een grote korting aangeboden.

Arjen Reinders heeft ook een categorie met nieuwe trucs gelanceerd hierin kan je zien welke trucs net binnen zijn gekomen. De optie download magic, e-books kan een voordelige bijdrage leveren bij de studie van alle onderwerpen zoals, trucs, presentatie, voorbereiding omgaan met publiek en zelfs het bouwen van je eigen illusies. En dat allemaal met de hulp van internet en een server.

Over Goochelwarenhuis:

Goochelwarenhuis.nl is een bedrijf die gericht is op magisch entertainment. De eigenaar Arjen Reinders die tevens een bekende kindergoochelaar is die zijn ervaringen in zowel het buitenland als eigen land heeft opgedaan. Biedt naast zijn shows ook workshops aan.

Contact:

Hamrik12
Borger
Nederlands
9531 ES
telefoon: +31(0) 599-881230
Web: www.goochelwarenhuis.nl
eMail: goochelwarenhuis[@]google.com

Over Arjen Reindeer

Goochelwarenhuis.nl is een goochelwebsite in Nederland die zich op kwalitatieve voordelige goocheltrucs voor goochelaars uit de hele wereld richt.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top