maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goochelwinkel start professionele goochelcursus
Goochelwinkel start professionele goochelcursus

Goochelwinkel start professionele goochelcursus

  • Nederland
  • Goochelen is populair. Er zijn dan ook veel sites en video's te vinden om zelf te leren goochelen. Maar eigenlijk leer je daar alleen hoe de trucs werken. Om echt te leren goochelen is echter meer nodig. De grootste goochelwinkel van Nederland, magicshop.nl start daarom een unieke cursus: Goochelen leren.
  • IMG_20120606_201438
  • Magicshop.nl
  • http://www.magicshop.nl
  • info@magicshop.nl

In een aantal weken leer je alle beginselen van het goochelen. Je leert de technieken achter de truc. Dus niet alleen het geheim, maar ook de afleiding, de vingervlugheid en al het andere om een goocheltruc echt succesvol te maken.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie mbt startdata en prijzen kijken op www.goochelen-leren.nl of contact opnemen met de goochelwinkel MAGICSHOP.nl, de initiatiefnemers achter dit project.

Over Magicshop: Magicshop.nl is de grootste goochelwinkel van Nederland, met een enorm assortiment goocheltrucs, -boeken, -DVD’s en meer. Alles gewoon op voorraad en tevens voorzien van een “echte” winkel. Alle trucs kunnen worden gedemonstreerd door de 2 professionele goochelaars Ron Timmer en Gert Piet, die tevens eigenaar zijn van de winkel in Heemskerk.

Over Magicshopnl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top