donderdag, februari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Google for Work Partner GeeFirm voortvarend van start op de Professional Services markt
Google for Work Partner GeeFirm voortvarend van start op de Professional Services markt

Google for Work Partner GeeFirm voortvarend van start op de Professional Services markt

  • Internationale
  • GeeFirm maakt bekend dat het in de eerste zes maanden van het bestaan een aantal mooie klanten heeft opgetekend, waaronder Brand Cast Company, Tribal en Unlimited Productions. Ook zijn de eerste pilots gaande met VOGSY, de zelf ontwikkelde Google ERP-oplossing voor de Professional Services markt. GeeFirm is Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services sector.
  • http://www.persberichten.com/
  • info@geefirm.com

GeeFirm is een initiatief van ERP softwareleverancier AllSolutions na overname van cloud provider Internet Overal en Google integratiespecialist Synmotive. Jeroen Hovinga, Sales & Marketing Director GeeFirm: “Na de oprichting eind vorig jaar hebben we een vliegende start gemaakt, met tal van nieuwe klanten, het partnership met Google en de eerste pilots met VOGSY, de radicaal nieuwe Google ERP-toepassing voor Professional Services bedrijven.”

Erik de Muinck Keizer, Country Manager Google for Work, Benelux: “Wij zijn happy met GeeFirm als partner. De internationale Professional Services sector is voor ons belangrijk, omdat de bedrijven daar gebrand zijn op vernieuwing. GeeFirm helpt deze bedrijven het beste te halen uit de rijkdom van het Google Ecosysteem. Dat gaat veel verder dan alleen mail, docs, sheets, Android en chromebooks. GeeFirm creëert maatwerk op het gebied van collaboration, cloud en mobility. We zijn enthousiast over de ontwikkeling van VOGSY. We zien uit naar de lancering van de toepassing.”

Unlimited Productions houdt een pilot met VOGSY, de Google ERP-oplossing voor Professional Services bedrijven. Unlimited Productions is als full-service productiehuis van evenementen internationaal specialist op het gebied van live communicatie formats. Unlimited Productions is onder meer bekend om de internationale concert tours van DJ Tiësto, David Guetta, Ferry Corsten en Sander van Doorn. Verder heeft Unlimited Productions een groot marktaandeel in de productie van corporate events bij merken als Booking.com, Vodafone, Philips en LinkedIn.

Willem Loos, CEO en oprichter van Unlimited Productions over VOGSY: “VOGSY is een geweldige online toepassing die ons het werken gemakkelijk maakt. Waar ter wereld onze mensen ook zijn, ze hebben altijd de voor hen relevante informatie bij de hand. Ik heb zelf up-to-date inzicht in de voortgang van de projecten, zowel financieel als operationeel. We zijn daardoor veel efficiënter en effectiever.”

Hovinga voegt daaraan toe: “VOGSY is een uitkomst voor internationale bedrijven als Unlimited Productions. Medewerkers kunnen overal bij hun informatie wat hun handelingssnelheid verhoogt. De financiële risico’s zijn groot, het management houdt de vinger aan de pols en kan strak sturen. Unlimited Productions ervaart een versnelling van hun business door deze innovatieve manier van werken.”

GeeFirm
GeeFirm is de preferente Google for Work Partner, specifiek voor de Professionals Services markt. Het bedrijf adviseert Professional Services organisaties over de mogelijkheden van het Google Ecosysteem en zorgt voor het op maat samenstellen en implementeren van Google Apps for Work, VOGSY en overige oplossingen uit het Google Ecosystem. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bedient GeeFirm Professional Services bedrijven in binnen- en buitenland. Klanten zijn onder meer Tribal, Unlimited Productions en BrandCast Company. GeeFirm heeft 14 medewerkers.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top