maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Goudprijs op vier maanden hoog
Goudprijs op vier maanden hoog

Goudprijs op vier maanden hoog

  • Internationale
  • Goudprijs is afgewerkt Amerikaanse handel van gisteren met aanzienlijke winst in de buurt van haar dagelijkse pieken. Hij scoorde nog eens vier maanden hoog en werd gedreven door onder andere zwakkere economische cijfers uit de Verenigde Staten.
  • Degoud
  • http://www.degoudkoers.com
  • info@degoudkoers.com
  • Gesloten, de spotprijs van $ 1.341,60 per ounce .

Goudprijs is afgewerkt Amerikaanse handel van gisteren met aanzienlijke winst in de buurt van haar dagelijkse pieken. Hij scoorde nog eens vier maanden hoog en werd gedreven door onder andere zwakkere economische cijfers uit de Verenigde Staten. Gesloten, de goudprijs van $ 1.341,60 per ounce .

De dealers edelmetalen marktgerichtheid getracht gepubliceerd gisteren , dinsdag economische gegevens , in het bijzonder de index van het consumentenvertrouwen. Dit en het rapport van de Federal Reserve Bank van Richmond Fed bleef echter achter bij de verwachtingen van de markt. De speculatie dat de Amerikaanse Federal Reserve (Fed)  is waarschijnlijk , gezien de vele laatste minder goed dan verwachte economische cijfers hebben het moeilijker om zijn obligatie- inkoopprogramma (QE , Quantitative Easing) snijden ter ondersteuning van de Amerikaanse economie.

De situatie in Oekraïne een belangrijke geopolitieke factor voor de markt blijft. Nu, vragen minder richten op wie het land zal leiden in het zuidwesten van Rusland, over hoe het land financieel te kunnen overleven. De VS , de EU en het Internationaal Monetair Fonds proberen om te bepalen hoe het financiële systeem van Oekraïne te ondersteunen voordat het instort. Experts zijn van mening dat de onrust daar en in Thailand de vraag naar goud zijn gestegen als een veilige haven.

De Chinese beurzen kwam onder druk nadat bekend werd dat de centrale bank van de Volksrepubliek van het financiële systeem trok meer dan 100 miljard yuan . Dit is een maatregel op korte termijn , de gevolgen op langere termijn zijn nog niet duidelijk .

Over goudprijs

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top