vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gozi foto op canvas en buttons ontwerpen
Gozi foto op canvas en buttons ontwerpen

Gozi foto op canvas en buttons ontwerpen

  • Nederland
  • Een foto op canvas in jouw stijl. Steeds meer mensen hebben een foto op canvas in huis hangen. In de woonkamer, de slaapkamer, de kinderkamer … Hoe gaaf om daar je eigen canvasdoek te hebben hangen. Met een foto die je speciaal voor dit doel hebt laten maken. Of een foto die je ooit zelf eens hebt geschoten en zo veel mooie herinneringen bij je oproept dat je hem in grootformaat wilt hebben. Gozi.nl is de handigste tool op internet om je eigen foto op canvas te maken. In je eigen kleuren en voorkeuren.
  • gozi
  • www.gozi.nl
  • goziwebshop@gmail.com

Hoe maak je je eigen foto op canvas?

Gozi.nl neemt je stap voor stap mee in het ontwerpen van je eigen foto op canvas. In een vriendelijke taal, met handreikingen en tips en een uitgebreid arsenaal aan templates en decoraties. In een handomdraai ontwerp ook jij jouw persoonlijke foto op canvas. En voor je het weet heb jij de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, speelkamer, enz. een unieke touch gegeven.

Buttons zijn weer helemaal terug van weggeweest en bij Gozi kan jij nu zelf kiezen om een eigen button te ontwerpen. Ideaal voor feestjes of gewoon omdat je je eigen unieke button wilt hebben. Of je nu kiest voor jouw eigen foto, een foto van iemand anders of gewoon een afbeelding van iets wat jij erg mooi of leuk vind, het kan allemaal!

Naast buttons is het bij Gozi ook mogelijk om een eigen memory of kwartet spel te maken. Een eigen gemaakte memory of kwartet spel maakt het nog leuker en grappiger. Voor de kleintjes is het bijvoorbeeld superleuk en leerzaam wanneer ze bij memory bekende foto’s of afbeeldingen tegen komen. Laat ze foto’s van familieleden bij elkaar zoeken of kies afbeeldingen van speelgoed of andere dingen die het kind erg aanspreken. Memory zal hierdoor gegarandeerd één van hun favoriete spellen worden.

Voor jong en oud is een eigen kwartet spel iets wat je absoluut in huis moet hebben. Ideaal voor dagen als kerst, op een verjaardag of wanneer je op vakantie bent. Maak je eigen kwartet spel met de leukste foto’s of misschien wel de meest lachwekkende foto’s van vrienden of familie. Een spel met veel humor doet het altijd goed!

Wanneer je iemand bent die altijd verder zoekt dan de standaard uitgaves van spelletjes dan is Gozi.nl de website waar je moet zijn. Via simpele online modules heb jij binnen enkele minuten jouw eigen memory, kwartet of button gemaakt. Uiteraard is het ook altijd leuk en origineel om het als cadeau te doen voor iemand.

Neem een kijkje en maak jouw eigen versie van memory, kwartet of buttons.

Over gozi drukker

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top