maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Grandstream breidt markt in Nederland uit door distributie partnership met SDC Group
Grandstream breidt markt in Nederland uit door distributie partnership met SDC Group

Grandstream breidt markt in Nederland uit door distributie partnership met SDC Group

  • Nederland
  • Partnership met SDC Group geeft Grandstream verdere mogelijkheid te groeien op de Nederlandse markt
  • SDC Group
  • info@sdcgroup.nl

Grandstream Networks, sinds 2002 producent van bekroonde SIP unified communicatie-oplossingen, en SDC Group, value-added distributeur van telecommunicatie-oplossingen en producten, kondigen distributie samenwerking aan.

SDC zal per heden distributie van de complete Grandstream product lijn van oa. IP-telefoons, voice / video-conferentie oplossingen, IP PBX, VoIP-gateways, VoIP-telefoonadapter (ATA) en IP video surveillance producten van Grandstream toevoegen aan haar distributie activiteiten.

“Ondanks het feit dat Grandstream al bekend is op de Nederlandse markt, zijn wij op zoek gegaan om onze activiteiten verder uit te breiden in Nederland, met in het bijzonder het  zakelijke en ITSP segment”, zegt Wolfgang Natzer, Regional Manager voor Grandstream.

“Gezien de ervaring en reputatie van SDC als een value-added distributeur van VoIP-oplossingen en systemen, zijn wij er van verzekerd dat onze samenwerking vruchtbaar voor zowel Grandstream, alsmede voor SDC en haar businesspartners zal zijn.

Dankzij het partnerschap krijgen businesspartners en klanten de mogelijkheid, onderscheidende en geavanceerde communicatie-oplossingen in een snel veranderende markt te implementeren.

Grandstream SIP unified communicatie-oplossingen worden sinds 2002 geïmplementeerd en gebruikt door bedrijven en gebruikers over de hele wereld.

Grandstream is een van de eerste fabrikanten van SIP producten, en marktleider in het leveren van state-of-the-art SIP endpoint apparaten die ondernemingen in staat stellen om efficiënter en productiever te werken dan ooit tevoren.

Het bedrijf biedt een compleet portfolio van IP-telefoons voor MKB en grootzakelijke ondernemingen, draadloze en Android-gebaseerde video-IP-telefoons, en in aanvulling op de toonaangevende VoIP-telefoonadapter (ATA), een licentievrije IP PBX, VoIP-gateways en IP-video bewakingsapparatuur.

Grandstream produceert ook de award-winnende serie van spraak- en videoconferentie oplossingen die krachtige en toch rendabel en evenzo gemakkelijk te gebruiken zijn.

“Voor SDC, is het altijd belangrijk om high-tech oplossingen, ondersteund door diensten met toegevoegde waarde aan onze partners te bieden”, zegt Paul Kloos, directeur van SDC.

“Met de Grandstream portefeuille in onze productlijn, zullen we in staat zijn om aan de vraag van onze partners te voldoen en hen te helpen  concurrentievoordeel te behalen door middel van het aanbieden van goedkope maar feature-rijke oplossingen voor hun klanten.

SDC’s distributie model richt zich op het bevorderen van de geïntegreerde oplossingen door middel van hun gevestigde netwerk van business partners in de gehele Nederlandse markt.

Met de kersverse samenwerking tussen Grandstream en SDC kunnen beide bedrijven profiteren van de toegenomen vraag naar robuuste en toch betaalbare oplossingen waarmee integrators een kostenbesparing te behalen zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit.

Over SDC Group
SDC Group is distributeur van technisch hoogwaardige bedrijfscommunicatie-oplossingen voor het MKB. Tot onze klantenkring behoren gekwalificeerde Telecom en ICT bedrijven, maar ook organisaties in de installatiebranche. Samen met onze partners bieden wij complete oplossingen in diverse verticale markten aan. Belangrijk uitgangspunt daarbij is het hoge serviceniveau aan onze partners. SDC Group bestaat uit de onderdelen: SDC Logistics BV, SDC Academy, SDC Professional Services, SDC Marketing & Sales.

Partners & Friends is het ondersteunende partnerprogramma van SDC Group dat deze onderdelen en onze partners met elkaar verenigd. www.sdcgroup.nl

Over Grandstream Networks
Grandstream Networks, Inc. verbind sinds 2002 de wereld met SIP Unified Communications-producten en oplossingen waarmee bedrijven productiever zullen zijn dan ooit tevoren. Onze bekroonde oplossingen zijn ontwikkeld voor MKB ondernemingen, en zijn in de hele wereld bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Grandstream‘s oplossingen bieden toegang tot lagere communicatiekosten, en vergroten de veiligheid en productiviteit. De open standaard SIP-gebaseerde producten bieden interoperabiliteit voor de gehele industrie, en vallen samen met ongeëvenaarde mogelijkheden en flexibiliteit. Bezoekwww.grandstream.com voor meer informatie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top