maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Graphyon registreert je geschiedenis
Graphyon registreert je geschiedenis

Graphyon registreert je geschiedenis

  • Nederland
  • Graphyon lanceert een sociaal platform welke de gebruikers de mogelijkheid geeft om hun levensverhaal te vertellen. Dit kan d.m.v. het schrijven van een uitgebreide biografie, het vullen van een tijdlijn met bijzondere gebeurtenissen en het onderhouden van fotoalbums. Daarnaast kan worden aangegeven wie wat kan en mag bekijken.
  • shortbanner_1
  • Grahyon
  • www.graphyon.com
  • info@graphyon.com
  • shortbanner_1

Graphyon is een nieuw sociale netwerksite waar je een biografie online kunt bijhouden. Graphyon maakt het mogelijk dat iedereen zijn verhaal kan vertellen in een gesloten omgeving. Er wordt zelf bepaald wie wat kan en mag bekijken.  Het heeft een duidelijke tijdlijn waar gebeurtenissen van je leven ingevuld kunnen worden met foto’s en/of video’s. Graphyon biedt daarnaast diverse producten aan waar een QR en NFC en zelfs beeldherkenning aan kan worden gekoppeld. Als het product gescand wordt, kan hiermee de biografie worden opgevraagd.

Delen van levensverhaal

Het delen van persoonlijke verhalen is nog nooit in zulke grote mate gedaan als in dit ‘digitale’ tijdperk. We vertellen elkaar wat we vandaag doen, wat de plannen zijn voor morgen, laten foto’s zien van elk moment en bekijken elkaars video’s. De mogelijkheden lijken eindeloos!

Veel mensen hebben dozen vol oude videobanden, foto’s, brieven en dagboeken op zolder liggen, waar niets mee wordt gedaan. Toch is het zonde om deze herinneringen te laten verstoffen en te laten voor wat het is. Graphyon geeft de mogelijkheid om deze bijzondere informatie op een snelle, gebruiksvriendelijke en veilige wijze te delen en te archiveren voor volgende generaties.

Graphyon is opgezet door een team van 4 ondernemers die een social media-platform wilden creëren die niet alleen gericht is op wat je op dit moment doet maar wat een totaal beeld geeft van wie iemand is of was.

Voor meer informatie:

www.graphyon.com

info@graphyon.com

Over Graphyon

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top