zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Gratis danslessen op drie fantastische locaties in Amsterdam!
Gratis danslessen op drie fantastische locaties in Amsterdam!

Gratis danslessen op drie fantastische locaties in Amsterdam!

  • Nederland
  • Heb je altijd al Salsa, Bachata, Kizomba of andere latin dansstijlen willen leren? Dan is nu je kans! Kom naar onze gratis proeflessen tijdens de open dagen van 5 t/m 10 januari.
  • Swing Latino
  • http://www.swinglatino.nl
  • info@swinglatino.nl
  • Persbericht

Leer Dansen bij Swing Latino!
Dansschool Swing Latino is al vele jaren actief in het geven van salsacursussen – L.A. stijl en inmiddels ook uitgebreid met Cubaanse en Colombiaanse Salsa en nog meer swingende Latin en Afro dansvarianten zoals: Mambo, Bachata Social en Dominicana, Kizomba, Semba, AfroHouse en Samba Solo. Met de professionele en ervaren docenten, afkomstig uit Latijns Amerika, Curaçao en Angola, is Swing Latino één van de meest bekende dansscholen in Amsterdam.

Dansen is voor alle leeftijden en het maakt je vrolijk
en als leuke bijkomstigheid maak je er ook nog vrienden
mee. Dansen is erg belangrijk zowel voor sociale
vaardigheden als fysieke beweging. Ben je jaloers op de
swingende paren bij Latin party’s en zou jij ook graag op
de dansvloer staan en lekker uit je bol willen gaan? Kom
het dan uitproberen tijdens de OPEN DAGEN van Swing
Latino.

Van 5 t/m 10 januari geven we GRATIS PROEFLESSEN op 3 locaties in Amsterdam. Mis het niet! Kijk op onze website (www.swinglatino.nl ) voor het rooster.

Voor lessen kan je terecht bij verschillende locaties van
Swing Latino: 7 dagen per week bij Swing Latino Overamstel aan de Willem Fenengastraat 12 Amstel Business Park in het muziek en danscentrum Melody Line met bijbehorend muziekcafé waar je gezellig nog een drankje kunt doen en van een heerlijke maaltijd kunt genieten uit de Surinaamse keuken. Van maandag t/m donderdag in Swing Latino Centrum in Club Underground aan de Rozengracht 133. Ook op IJburg hebben we een danslocatie aan de Krijn Taconiskade 444 in het Amsterdam Dance Centre. Check onze website en de Facebook pagina’s voor alle lesroosters en andere actuele informatie.

Maak kennis met de warmte en de goede sfeer van onze dansschool en leer de passie van Salsa, Bachata en Kizomba kennen. Swing Latino organiseert maandelijks diverse dansfeesten waar alle nieuw
geleerde dance skills geoefend kunnen worden en waar iedereen die van dansen houdt samenkomt. Op de eerste, derde en laatste vrijdag van de maand wordt er in de locatie van Overamstel het feest Copa Cabana gehouden.

Flyer_Januari

Over SwingLatino

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top