maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Gratis kennissessie: Hoe verklein je de risico’s op non-betaling
Gratis kennissessie: Hoe verklein je de risico’s op non-betaling

Gratis kennissessie: Hoe verklein je de risico’s op non-betaling

  • Nederland
  • EvertsBekman Incasso & Deurwaarders organiseert op donderdag 30 juni aanstaande een kennissessie voor ondernemers. Tijdens de bijeenkomst, die gratis toegankelijk is voor ondernemers uit de regio’s Meppel en Tubbergen, tonen zij ondernemers hoe ze risico’s op non-betaling kunnen verkleinen door ze een aantal praktische handvatten aan te reiken. Met deze bijeenkomst wordt het kantoor van EvertsBekman aan Blankenstein 134a in Meppel tevens officieel geopend.
  • Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman
  • ZZindi Corporate Communicatie
  • info@zzindi.nl

EvertsBekman Incasso & Deurwaarders organiseert op donderdag 30 juni aanstaande een kennissessie voor ondernemers. Tijdens de bijeenkomst, die gratis toegankelijk is voor ondernemers uit de regio’s Meppel en Tubbergen, tonen zij ondernemers hoe ze risico’s op non-betaling kunnen verkleinen door ze een aantal praktische handvatten aan te reiken. Met deze bijeenkomst wordt het kantoor van EvertsBekman aan Blankenstein 134a in Meppel tevens officieel geopend.

Het kan voor ondernemers lastig zijn om facturen betaald te krijgen. Hoe meer niet betaalde facturen, des te groter de kans dat de ondernemer zelf failliet gaat. Faillissement ten gevolge van niet incasseerbare of te laat betaalde facturen kan in een aantal gevallen echter met preventieve maatregelen worden vermeden. Dat is de reden waarom het in januari gestarte bureau van Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman deze kennissessie organiseert. EvertsBekman is werkzaam vanuit Meppel en Tubbergen en bedient Drenthe en Twente.

Agnes Everts over de kennissessie: “Steeds meer ondernemers krijgen te maken met facturen die niet meer te incasseren zijn. Dat geld zijn ze dus gewoon kwijt. We zien dat ondernemers vaak te lang wachten met het uit handen geven van een factuur, omdat ze de relatie met een klant goed willen houden. En dat is precies de reden waarom wij ervoor gekozen hebben om, na 20 jaar verschillende functies bij meerdere deurwaarderskantoren te hebben vervuld, samen een klein bureau te starten en te werken op de manier waarop wij nu werken. Ons doel is uiteraard de factuur betaald te krijgen, maar we houden er in onze werkwijze rekening mee dat onze opdrachtgever ook na de incassoprocedure verder moet kunnen met zijn klant. Dat is een aspect waar wij extra waakzaam op zijn. Door ondernemers tijdens de bijeenkomst een aantal praktische tools in handen te geven, kunnen wij ze helpen het risico te verkleinen. Preventief dus. Zo vergroten we samen de kans dat hun facturen betaald worden.”

De kennissessie wordt kosteloos aangeboden aan alle ondernemers uit de regio’s Meppel en Tubbergen. Gerechtsdeurwaarder Agnes Everts en kandidaat-gerechtsdeurwaarder Gerrit Jan Bekman verzorgen samen de kennissessie. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 juni van 16.30 tot 19.00 uur en wordt gehouden op het kantoor van EvertsBekman, Blankenstein 134a in Meppel. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, aanmelding is verplicht. Meer informatie is te vinden op de website: www.evertsbekman.nl.

Over CindyvdH

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top