woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Groei op het gebied van identificatie & authenticatie wordt door samenwerking aangepakt
Groei op het gebied van identificatie & authenticatie wordt door samenwerking aangepakt

Groei op het gebied van identificatie & authenticatie wordt door samenwerking aangepakt

  • Nederland
  • Oxford Computer Group Benelux (OCG), onderdeel van Tecfocus BV, en BioXS hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de verkoop van Identity & Access Management (IAM) oplossingen, Centrify en STEALTHbits en authenticatie software Authasas. Beide partners verwachten een aanzienlijke groei op het gebied van identificatie en authenticatie in de komende jaren. Dit was voor hen de reden om de handen ineen te slaan en samen de Nederlandse en Vlaamse markt te laten kennis maken met drie onmisbare oplossingen.
  • Samenwerking BioXS en Oxford Computer Group
  • Oxford Computer Group
  • http://oxfordcomputergroup.com/nl
  • info@oxfordcomputergroup.nl
  • Noot voor de redactie: Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met: Karin van der Meer via 070-8887276 / 06-51394088 of per mail naar karin@oxfordcomputergroup.nl, of met Louck Jansen via 06-51626282 of per mail naar ljansen@bioxs.nl.

Hierin is STEALTHbits de basis voor een gestructureerde en opgeruimde Active Directory (AD). Het verzamelt, analyseert en beveiligd data, ongestructureerde data wordt zo effectief aangepakt. Zodra de AD op orde is komt Centrify aan bod. Dit is een unieke oplossing die als brugfunctie fungeert tussen de AD en diverse operating systems. Het stuurt alle systemen door naar de AD van waaruit één login voor al deze systemen geldt.

Tenslotte is er Authasas, een praktische oplossing die gelijktijdig gebruik maakt van meerdere authenticatie methoden en technologieën en dat aanvult met krachtige functionaliteiten.

Door het aanbieden en implementeren van deze oplossingen versterkt OCG haar positie als dienstverlener op het gebied van IAM voor hybride klantomgevingen. OCG is een toonaangevend bureau op het gebied van IAM en biedt niet alleen advies maar ook oplossingen.

Jan Over, Managing Partner van OCG Benelux is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “Vanuit de markt zien we behoefte aan een hybride Identity Management aanpak over Open source, Microsoft en Apple, voor ons de reden om deze samenwerking met onder andere Centrify aan te gaan. Ik ben blij dat we door deze samenwerking de klant nog verder kunnen helpen met het onder controle krijgen en houden van hun data en toegangen.”

Bioxs versterkt met deze samenwerking haar positie als distributeur van gespecialiseerde software voor Access en Identity Management. BioXS was al partner van Authasas, leverancier van software voor authenticiteit.  

Emile Schoenmaker, managing director van BioXS, is blij met de samenwerking: “Met deze partnerships zetten we een flinke stap naar de realisatie van onze strategie om voor een van de top-3 distributeurs voor IAM te worden. Ons portfolio van producten is gebaseerd op onze unieke Access Rights Architectuur, waarmee we onze partners en hun klanten oplossingen bieden met samenhangende en goed samenwerkende producten in plaats van losse producten waarbij de klant de integratie moet doen”.

Toelichting van beide partijen:

Oxford Computer Group (OCG), onderdeel van Tecfocus BV, is een onafhankelijke IT dienstverlener gespecialiseerd in Identity & Access Management, Cloud enablement en Enterprise Mobility. OCG helpt organisaties om in controle te blijven zodat gebruikers de juiste toegang krijgen tot systemen en services, in huis, in de Cloud of een hybride combinatie. Daarbij maakt zij gebruik van Microsoft technologieën met een integratie naar andere technologieën. Ook dit jaar is OCG weer uitgeroepen dat Microsoft Partner of the Year.

OCG Benelux is onderdeel van de internationale groep met vestigingen in Engeland, Noord-Amerika en Duitsland, opgericht in 1983 en bekend om haar no-nonsens mentaliteit.

Bezoek www.oxfordcomputergroup.nl voor meer informatie.

BioXS is gespecialiseerde distributeur van access en identity management (IAM) software in de Benelux. BioXS speelt in op het toenemende belang van IAM, het ondersteunen van het goed regelen van toegang aan de juiste personen en de sterke toename van het belang van compliance op dit gebied. Hiervoor biedt BioXS haar partners en klanten oplossingen met een samenhangende en goed samenwerkende portfolio van producten gebaseerd op onze unieke Access Rights Architectuur. Met deze samenwerking biedt BioXS organisaties de hulpmiddelen om compliant te zijn en te blijven in de snelle ontwikkelingen op dit gebied. Voor meer informatie bezoek www.bioxs.nl.

Over Karin van der Meer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top