maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Groene Passie Lentebeurs
Groene Passie Lentebeurs

Groene Passie Lentebeurs

  • Nederland
  • Aankondiging voor de Groene Passie Lentebeurs op zondag 22 april 2018 in Hummelo.
  • kortingsbon_algemeen_a5_groene_passie_2018
  • Groene Passie
  • http://www.groenepassie.nl
  • bea@groenepassie.nl
  • De kortingsbon (zie afbeelding) mag vrij gedeeld worden. Journalisten zijn hartelijk welkom op Groene Passie. Graag even de aanmelden via bea@groenepassie.nl - wij zetten uw naam dan op de gastenlijst.

GROENE PASSIE

Op zondag 22 april is het feest voor de tuinder en natuurliefhebber op de Groene Passie Lentebeurs. ‘Samen maken we de wereld mooi!’ is het motto van Groene Passie.

De bezoeker maakt kennis met moestuinieren, permacultuur en voedselbossen. Daarnaast zijn er oude ambachten, duurzame projecten, creatieve objecten, recycling plus gezond eten & drinken. Verder is er een programma met lezingen, workshops en demonstraties.

Groene Passie vindt plaats op het erf van ‘Van der Plancke’ op de Sliekstraat 9 in Hummelo en is open van 11 tot 17 uur. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Honden en andere huisdieren zijn welkom, mits aan de lijn.

Meer info over Groene Passie is te vinden op www.groenepassie.nl en op de facebook-pagina www.facebook.com/groenepassie/

Over groenepassie

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top