maandag, januari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Groepsreizen jongeren 2015
Groepsreizen jongeren 2015

Groepsreizen jongeren 2015

  • Nederland
  • Groepsreizen in Zweden, Noorwegen, Frankrijk en Kroatië - voor wie op zoek is naar een actieve vakantie vol avontuur en gezelligheid.
  • Simi Reizen
  • www.simi-reizen.nl
  • info@simi-reizen.nl
  • Actieve jongerenreizen en jongerenvakanties Europa: www.simi-reizen.nl Je kunt hier ook terecht voor al je vragen over onze vakanties, dus aarzel niet en stuur een berichtje. Ook voor goede reistips, advies en hulp bij je boeking kun je bij ons terecht.

Groepsreizen jongeren 2015

Voor wie op zoek is naar een actieve vakantie vol avontuur, afwisseling en gezelligheid zijn er een groot aantal mogelijkheden. Je kunt natuurlijk zelf een vakantie organiseren en samenstellen, maar het is net zo makkelijk om een groepsreis te boeken bij een aanbieder van georganiseerde vakanties.

Actieve groepsreizen

Er zijn verschillende redenen om groepsreizen te boeken. Als je geen zin hebt om zelf van alles te regelen bijvoorbeeld, maar ook als je juist zin hebt om in een grotere groep op vakantie te gaan. Bij Simi Reizen gaan zowel alleen-reizenden als stelletjes als vriendengroepen mee, wat onze groepsreizen voor jongeren tot een ontzettend gemengde vakantie maken.

Samenstelling van groepsreizen


De samenstelling is ongeveer 55% alleen reizende jongeren, ongeveer 25 tot 30% reist met een vriend of vriendin of als stelletje, de overige 15 tot 20% reist als groepje van 2 tot 6 personen met onze groeps reizen mee.

Reisbestemmingen groepsvakanties 2015

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie, een uitgaansvakantie of een combinatie daartussen, je hebt altijd de keus uit een aantal prachtige reisbestemmingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit:

  • 15-daagse actieve groepsreis Noorwegen en Zweden – in 15 dagen ontdek je zowel Zweden als Noorwegen in onze 9-persoons busjes. Dit is een echte groepsrondreis waarbij je begint in Zweden met een aantal echte outdoor activiteiten zoals kano-varen en mountainbiken.
  • Actieve vakanties Frankrijk – de Franse Alpen zijn een populaire reisbestemming onder Nederlanders en niet alleen in de winter. Vanaf een gezellige camping in het stadje Guillestre heb je de mogelijkheid uit drie verschillende actieve groepsreizen te kiezen. Zo kun je kiezen voor een reguliere actieve vakantie met activiteiten als raften, canyoning, een via ferrata en kano-raften, maar je kunt ook je vakantie net een stapje heftiger te maken door te gaan voor Frankrijk actief PLUS. In grote lijnen dezelfde groeps vakantie, maar met alle activiteiten net iets uitdagender. Voor wie gek is op water is er de wildwatervakantie met activiteiten als hydrospeed, wildwaterkajakken en raften.
  • Zweden vakanties – 8-daagse volledig verzorgde reis naar Zweden. Ultiem ontspannen met geweldige uitzichten in een prachtige omgeving.
  • Kroatie groepsreizen – een 11-daagse groepsreis naar Zuid Kroatie. Een echte combivakantie tussen een strandvakantie en actieve vakantie vanaf een camping direct aan zee.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top