zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / GROLSCH INTRODUCEERT EXCLUSIEF VOOR HORECA GROLSCH ZOMERWEIZEN
GROLSCH INTRODUCEERT EXCLUSIEF VOOR HORECA GROLSCH ZOMERWEIZEN

GROLSCH INTRODUCEERT EXCLUSIEF VOOR HORECA GROLSCH ZOMERWEIZEN

  • Nederland
  • Bierbrouwer Grolsch bouwt voort op het succes van Weizen en brengt exclusief voor horeca een Grolsch ZomerWeizen op de markt. Deze nieuwe variant Weizen is vanaf de eerste week van mei tot en met het einde van de zomer in een geselecteerd aantal Grolsch horecagelegenheden en op verschillende evenementen door het hele land verkrijgbaar. Grolsch ZomerWeizen is onderdeel van het wisseltapprogramma dat Grolsch haar horecaondernemers aanbiedt. Het Grolsch Wisseltapprogramma biedt de horecaondernemer de mogelijkheid om ieder seizoen een ander bier op de tap te zetten: Lentebok, ZomerWeizen, Herfstbok en Winter… Deze laatste blijft echter nog even een verrassing!
  • Grolsch
  • info@grolsch.nl

Proef de zomer
Grolsch ZomerWeizen is een natuurtroebel tarwebier, volfris en lichtzoet van smaak met lichtfruitige kenmerken van cranberries en rood fruit. Grolsch Meesterbrouwer Guy Evers: “Cranberries zijn niet zo zoet als andere fruitsoorten. Ze zorgen voor een mooie balans tussen bitter en zuur. Het resultaat is de karakteristieke smaak van Grolsch Weizen met een verrassend sprankelende lichtzoete afdronk. Deze Weizen geeft het ultieme zomergevoel.”

Behoefte aan meer variatie 
Consumenten en horecaondernemers willen steeds vaker nieuwe smaken en belevingen proberen. Grolsch biedt met het Wisseltapprogramma toegevoegde waarde aan de populariteit van het speciaalbiersegment door ieder seizoen met een eigen bier te komen geheel passend bij het jaargetijde. Grolsch ZomerWeizen wordt geschonken in het Grolsch Weizen glas en is uitsluitend op tap in horeca verkrijgbaar.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top