zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / GROLSCH ‘MEESTERS’ VERTELLEN OVER DE SMAAK EN HET PROEVEN VAN BIER
GROLSCH ‘MEESTERS’ VERTELLEN OVER DE SMAAK EN HET PROEVEN VAN BIER

GROLSCH ‘MEESTERS’ VERTELLEN OVER DE SMAAK EN HET PROEVEN VAN BIER

  • Nederland
  • Bierbrouwer Grolsch zet tijdens de landelijke Week van het Nederlandse Bier, van 19 tot en met 29 mei aanstaande, de smaak van bier en het proeven ervan centraal. Bezoekers van de brouwerijdagen in Enschede krijgen door Wim Vermeulen, Meesterbrouwer bij Grolsch, en René Heubach, Hoofd van het Grolsch smaakpanel, uitleg over hoe je het beste bier kunt proeven en welke ingrediënten het meest bepalend zijn voor de smaak. Een unieke mogelijkheid om dit ‘vakmanschap’ toegelicht te krijgen van de echte Grolsch ‘meesters’. Vakmanschap is Meesterschap.
  • Grolsch
  • MKT@Grolsch.nl

Grolsch activiteiten tijdens Week van het Nederlandse Bier 
Grolsch grijpt de Week van het Nederlandse Bier aan om bierliefhebbers en geïnteresseerden uit te nodigen voor een rondleiding in combinatie met mooie biergerelateerde activiteiten. Grolsch hoopt hiermee consumenten verder te interesseren én te enthousiasmeren voor bier.

Donderdag 26 en vrijdag 27 mei: Grolsch Brouwerij Dagen – Enschede 
Twee dagen zijn de deuren van de Grolsche Bierbrouwerij open voor publiek. Geïnteresseerden krijgen de kans om alles te ontdekken over Grolsch. Zo kan men kennismaken met de nieuwe verpakkingsdesigns van Grolsch en tijdens de uitgebreide rondleiding alles te weten komen over de karakteristieke pilssmaak, de unieke beugelfles en het brouwen, bottelen en distribueren van bier. Aanwezigen kunnen een bezoek brengen aan de unieke expositie van een Grolsch-verzamelaar en workshops bijwonen over de smaak van bier en de marketing binnen Grolsch. Uiteraard is er gelegenheid om enkele Grolsch bieren zelf te proeven tijdens een professionele
proeverij met de vakmannen van Grolsch.

Aanmelden 
Informatie over onder meer openingstijden, toegangsprijzen en aanmelding voor de Grolsch Brouwerij Dagen is te vinden op www.grolsch.nl of te verkrijgen door te bellen met 053 483 32 90. Vooraf boeken is verstandig; dit voorkomt teleurstelling op de dag zelf. Het aantal toegangskaarten is namelijk beperkt.

Zaterdag 21 en zondag 22 mei: Rondleiding bij Grolsch Brouwhuys De Lange Gang in Groenlo 
Grolsch Brouwhuys De Lange Gang is de plek waar Willem Neerfeldt en jaren later Peter Kuijper ooit de bierbrouwerij begonnen. Tijdens een rondleiding kun je hier de rijke historie van Grolsch proeven en ervaren. Graag vooraf reserveren via www.langegang.nl.

Lustrumeditie Week van het Nederlandse Bier 
Van 19 tot en met 29 mei vindt de vijfde editie van de Week van het Nederlandse Bier plaats. De week is een initiatief van de Stichting Week van het Nederlandse Bier. Hierin heeft de hele Nederlandse biersector zich verenigd met als doel Nederland kennis te laten maken met de diversiteit van bier. Traditiegetrouw wordt de Week geopend met het Nederlandse Bierproeffestival van 19 tot en met 21 mei in de Grote Kerk in Den Haag. Tickets hiervoor zijn te verkrijgen via de website. Aansluitend vinden er de hele week in het land bieractiviteiten plaats, zoals de Nederlandse Brouwerijdagen, brouwwedstrijden, proefavonden, regionale festivals en bier- en gastronomieactiviteiten. Voor meer informatie zie www.weekvanhetnederlandsebier.nl.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top