donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Groots Heartgala in Studio 21
Groots Heartgala in Studio 21

Groots Heartgala in Studio 21

  • Nederland
  • Op vrijdag 1 november 2013 organiseert Stichting Heartbeat in Studio 21 te Hilversum het HeartGala met als thema Heartbeat On Air. Dankzij de zeer enthousiaste inzet van een tweetal vrijwilligers, belooft deze avond een van de grootste gala's van het jaar te worden. RTL Wentink Events en Oseven hebben hun volledige medewerking toegezegd om de Dinnershow, die normaliter in Studio 21 speelt, een gepast en exclusief Stichting Heartbeat tintje te geven. De aanwezige gasten zullen zich dan ook meer dan welkom voelen in de perfecte entourage die Studio 21 te bieden heeft.
  • Stichting Heartbeat
  • http://www.stichtingheartbeat.nl
  • pers@stichtingheartbeat.nl

Op vrijdag 1 november 2013 organiseert Stichting Heartbeat in Studio 21 te Hilversum het HeartGala met als thema Heartbeat On Air. Dankzij de zeer enthousiaste inzet van een tweetal vrijwilligers, belooft deze avond een van de grootste gala’s van het jaar te worden. RTL Wentink Events en Oseven hebben hun volledige medewerking toegezegd om de Dinnershow, die normaliter in Studio 21 speelt, een gepast en exclusief Stichting Heartbeat tintje te geven. De aanwezige gasten zullen zich dan ook meer dan welkom voelen in de perfecte entourage die Studio 21 te bieden heeft.

Het HeartGala heeft als doel om gelden in te zamelen voor de realisatie van de HeartVilla, een volledig toegeruste vakantievilla, waar gezinnen met een hartpatiëntje een plezierige en ontspannen tijd kunnen beleven. Heartbeat On Air bestaat onder meer uit een wervelende show vergezeld van een verrassend meergangen diner. De feel good show brengt de magie van televisie en film naar het podium in een dynamische live show waarbij de meer dan 45 zangers, dansers en muzikanten de gasten meenemen in deze spectaculaire ‘trip down memory lane’. De vaste cast bestaat uit Dewi, Ger Savelkoul, Erica Yong, Ivanildo Kembel en Sanne de Winter. Naast deze zangtalenten maken het Holland Show Ballet, een zeskoppige hiphopformatie en een live band onder leiding van Ron van der Tak de show compleet. Er wordt teruggekeken op memorabele momenten uit de afgelopen 60 jaar televisie, maar ook op 6 jaar Stichting Heartbeat. Naast vakanties organiseert Stichting Heartbeat voor haar doelgroep ook eendaagse activiteiten, zoals de HeartDrive, de HeartRace Circuitdag en HeartBallooning. Uitgangspunt bij alle activiteiten is het bieden van zorg, plezier en ontspanning voor hartpatiënten.

Verder zal er deze avond een loterij en (stille) veiling gehouden worden van bijzondere en interessante kavels, onder leiding van veilingmeester Junior Zegge. Onder meer kunstenaar Michel Poort heeft een kunstwerk beschikbaar gesteld dat samen met een aantal hartpatiëntjes is gemaakt. Ook kan geboden worden op een unieke collectie van gesigneerde voetbalshirts van alle Eredivisie clubs, een Michelin sterrenkok biedt zijn diensten aan voor een heerlijk en bijzonder diner en er is te bieden op een schitterend collier van Gassan Diamonds.

Inmiddels zijn er 45 tafels verkocht, onder andere aan De Kroon, Skoda Center Utrecht, Blygold, Macbright, Driessen Food, SportFive, Frans van Seumeren en Privatescan. Er is nog een beperkt aantal tafels geschikt voor 8 personen beschikbaar à raison van € 1500,- (exclusief BTW).

Reserveer snel een tafel via www.heartgala.nl of via heartgala@stichtingheartbeat.nl

Bedrijven kunnen ook op een andere manier bijdragen aan het succes van het HeartGala, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van een exclusief veilingstuk of prijzen voor de loterij. Door de vermelding in het programmaboek komt het product of dienst onder de aandacht van een zeer select gezelschap met het hart op de goede plaats.

Meer informatie over Stichting Heartbeat: www.stichtingheartbeat.nl

Over StichtingHeartbeat

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top