woensdag, januari 16, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Groots zeilschip aanwezig tijdens botenparade Gay Pride
Groots zeilschip aanwezig tijdens botenparade Gay Pride

Groots zeilschip aanwezig tijdens botenparade Gay Pride

  • Nederland
  • De botenparade van de Gay Pride brengt morgen een groet aan het imposante zeilschip Clipper Stad Amsterdam. De vaarroute van de ‘Canal Parade’ is speciaal aangepast voor de komst van de Clipper Stad Amsterdam. De wijziging van de route heeft als bijkomend voordeel dat meer mensen langs de kade kunnen staan. De Clipper is gebouwd op initiatief van Randstad en de Gemeente Amsterdam.
  • Randstad
  • suzan.bloemscheer@randstadgroep.nl

Marjolein ten Hoonte, Directeur Arbeidsmarkt en MVO Randstad Groep Nederland: “Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Randstad vindt het daarom belangrijk om prominent aanwezig te zijn tijdens de Canal Pride. We vertalen dat naar de claim ‘Worden wie je bent’. In ieder schuilt bijzondere talenten en passie. Dat is niet alleen van toepassing op de arbeidsmarkt, maar vooral ook in het dagelijks leven. Het schip waarmee Randstad aanwezig is, draagt met trots de naam van de hoofdstad en kan dus eigenlijk niet ontbreken tijdens dit evenement. Te groot voor de grachten, maar op deze manier toch zij aan zij in de parade.”

De Clipper Stad Amsterdam is gebouwd naar voorbeeld van een 19e eeuws koopvaardijschip. Het schip, met als inspiratiebron De Amsterdam uit 1854 is vakkundig gemaakt aan de hand van oude bouwtekeningen van 19 e eeuwse klippers, maar beschikt aan boord ook over de meest geavanceerde technische apparatuur.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top