zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Grootschalig project in Zuid-Afrika markeert lustrum CityFilm
Grootschalig project in Zuid-Afrika markeert lustrum CityFilm

Grootschalig project in Zuid-Afrika markeert lustrum CityFilm

  • Internationale
  • 4 juni, Amsterdam. Destination marketingbureau CityFilm viert deze maand haar 5-jarig bestaan. Om deze mijlpaal extra kracht bij te zetten, kondigt het bedrijf tevens de start van een grootschalig project in Zuid-Afrika aan: I Am South Africa.
  • CityFilm_Logo
  • CityFilm
  • www.cityfilm.tv
  • office@cityfilm.tv
  • Pearl Thusi

CityFilm ontrolt in Zuid-Afrika een landenbrede campagne waarin alle 9 provincies van het land belicht worden met een apart reisprogramma. In dit reisprogramma gaat presentatrice Pearl Thusi, een lokale Zuid-Afrikaanse bekendheid, op zoek naar de verborgen schatten die het land rijk is. Daarbij zal er een programma geproduceerd worden waarin de highlights van het hele land aan bod komen.

“Met dit project transformeren we van een citymarketing bureau naar destination marketingbureau” aldus Jeroen Klinkers, algemeen directeur. “Daarbij is de bevolking zeer nauw betrokken bij de daadwerkelijke invulling van het programma: door middel van een Facebook-contest hebben we een schat aan informatie binnengehaald over de ‘hidden gems’ die het land herbergt. Hiermee maken we een programma dat zelfs de Zuid-Afrikaan versteld zal doen laten staan van al het moois te ontdekken in het eigen land.”

Het project wordt gesteund door South Africa Tourism en regionale toerisme organen en is bedoeld om de lokale bevolking te informeren en te inspireren over het eigen land. De programma’s zullen worden uitgezonden op het 1e hotelkamerkanaal van 160 4- en 5-sterren hotels verspreid door het hele land, SABC3 (een zender van de Zuid-Afrikaanse publieke omroep), inflight-entertainment van South African Airways en via de online webportals van CityFilm.

———————————————————————————–

Over CityFilm

Sinds de oprichting in 2008 is CityFilm een belangrijke speler geworden in de internationale citymarketing wereld met het produceren van eigentijdse reisprogramma’s. De video’s worden uitgezonden op het eerste televisiekanaal van 4- en 5 sterren hotels in binnen- en buitenland, via het CityFilm Youtube kanaal, Dvd’s, in-flight entertainment en de eigen webportal. Met deze uitgebreide multimedia mix  bereikt CityFilm een breed publiek: van toerist tot zakenreiziger en uiteraard de lokale bewoner.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie, neem contact op met

Annemargriet Heuft

020-772 05 51

office@cityfilm.tv

Over cityfilm

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top