donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Cijfers / GuestToGuest, hét social network voor de perfecte huizenruil
GuestToGuest, hét social network voor de perfecte huizenruil

GuestToGuest, hét social network voor de perfecte huizenruil

  • Internationale
  • Net iets langer dan 2 jaar op de markt, en vanaf 5 november is de site van dit snelgroeiende en vernieuwende bedrijf online in zijn zesde taal: Nederlands!
  • Logo-guesttoguest.nl
  • GuestToGuest
  • http://www.guesttoguest.com/nl
  • joelle@guesttoguest.nl

GuestToGuest richt zich op iedereen die van reizen houdt: gezinnen, vriendengroepen en single vakantiegangers, en gunt iedereen een veilig en kosteloos verblijf. Sinds de lancering van de site voor huisuitwisselingen heeft Emmanuel Arnaud, de oprichter van GuestToGuest, goede ideeën gehad die de huizenruil radicaal veranderd hebben. De laatste cijfers zeggen veel: 20.000 huizen in 150 landen! Het geheim van dit grote succes? Innovatie.

Om te beginnen is de site volledig kosteloos, in lijn met het doel om huisuitwisselingen voor iedereen toegankelijk te maken. Een kleine vernieuwing op een markt die gedomineerd wordt door formules met jaarlijkse abonnementen.

Daarbij is GuestToGuest veel meer dan simpelweg een catalogus van advertenties: het werkt als een social network, en moedigt zijn leden aan vrienden te hebben en zo te ruilen met vrienden, vrienden van vrienden, leden van de club van hun bedrijf en ook nog met leden van de groepen met gedeelde interesses als middelpunt (wijnliefhebbers, leraren, …). Het principe van vertrouwen heeft dus een centrale positie in de samenstelling van de site.

Maar bovenal, de grootste innovatie berust op een ingenieus systeem van punten, “GuestPoints”. Zij maken het mogelijk om niet-wederzijdse uitwisselingen te organiseren om zo de kansen op een uitwisseling te vermeerderen. Als bewijs: 87% van de uitwisselingen op de site worden dankzij GuestPoints georganiseerd, wat Guests in staat stelt om te reizen in 150 landen over de hele wereld wanneer ze dat het liefste willen.

Sinds de oprichting van GuestToGuest is het aantal uitwisselingen iedere maand 25% tot 30% gestegen. Om deze mooie groei door te zetten, streeft GuestToGuest zijn internationale ontwikkeling na en de site is, naast Frans, Engels, Spaans, Portugees en Italiaans, vanaf vandaag online in het Nederlands.

De keuze voor de Nederlandse taal is niet willekeurig. Uit onderzoek blijkt dat de grootste aanvraag naar huizenruil in Parijs, New York, en Amsterdam ligt. Daarbij reizen Nederlanders veel en zijn ze open-minded. GuestToGuest gelooft erin dat de Nederlanders het concept van de huizenruil zoals aangeboden door GuestToGuest, flexibel, veilig en kosteloos, snel op zullen pikken en er een nieuwe manier van op vakantie gaan van zullen maken. Meer comfort dan een caravan, goedkoper dan een vakantiehuisje: een huizenruil is een fantastische ervaring in een huis die Guests helemaal zelf uitzoeken, op maat gemaakt voor iedere wens of behoefte. De visie van GuestToGuest borduurt voort op het steeds bekendere fenomeen van de sharing economy. Wie zijn huis tijdelijk niet nodig heeft, vindt het fijn om anderen een fijne vakantie te laten beleven in zijn huis. GuestToGuest heeft er vertrouwen in dat Nederlanders dit idee zullen omarmen, voor niet alleen goedkopere maar zeker ook authentieke vakanties, buiten huis maar alsof ze thuis zijn.

Over guesttoguest

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top