zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Haal alles uit het marketing budget
Haal alles uit het marketing budget

Haal alles uit het marketing budget

  • Nederland
  • Het is niet makkelijk om het marketing budget te bepalen.
  • Stay Hungry Marketing
  • www.stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl

Het is niet makkelijk om het marketing budget te bepalen. Toch blijft marketing de drijfveer van omzetontwikkeling. Gemiddeld geven bedrijven ongeveer 10% van hun omzet uit aan marketing. Het is belangrijk om dit budget goed in te zetten. Direct Mail is de beste manier om klanten en relaties te benaderen. Een bobbel in de envelop zorgt voor nieuwsgierigheid. Met een gift zijn klanten sneller geneigd om trouw te blijven aan het merk of het bedrijf. Het team blijk van waardering geven zorgt voor meer motivatie bij de werknemers. Dit heeft direct effect op de prestaties. Is de klant moeilijk over de streep te trekken? Het geven van kortingen geven je dienst of product een deuk. Een cadeautje voor de klant kan juist positief werken.

Online adverteren op een positieve manier

De consument wordt er steeds handiger in om reclame te vermijden. Met Google adwords is het mogelijk om de doelgroep gericht te vinden. Klanten, of ze nu eenmalig of vaker de website bezoeken, worden verblijd met een presentje. Dit zorgt voor een hogere conversie. Als laatste gelden relatiegeschenken. Met name in de maand december kan een bedrijf een blijk van waardering tonen. Laten merken hoe groot de invloed van de klant of relatie het afgelopen jaar was. Dit zorgt dat hij zich belangrijk en gewaardeerd voelt.

Stay Hungry Marketing

Westeinde 57
2512GV Den Haag
Tel: +31 (0)70 221 08 42
info(a)stayhungrymarketing.nl

www.stayhungrymarketing.nl

 

 

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top