donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Haarlemmers vormen inspiratiebron nieuwe showroom IKEA Haarlem
Haarlemmers vormen inspiratiebron nieuwe showroom IKEA Haarlem

Haarlemmers vormen inspiratiebron nieuwe showroom IKEA Haarlem

  • Nederland
  • De showroom van IKEA Haarlem is compleet vernieuwd met 61 nieuwe kamers en 3 compleet ingerichte huizen.
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/haarlem-showroom

Voor de indeling en inrichting heeft het woonwarenhuis inspiratie opgedaan bij de grootste experts: haar klanten. IKEA Haarlem heeft 16 klanten geselecteerd die representatief zijn voor de regio: van singles tot gezinnen met kinderen. Tijdens huisbezoeken zijn hun woonsituaties- en wensen in kaart gebracht. Het resultaat is vanaf vandaag te bewonderen in de vernieuwde showroom. De deelnemers aan het onderzoek kwamen gisteravond bij elkaar om de nieuwe kamers als eerste te bekijken.

“Aan de hand van marktonderzoek hebben we uiteenlopende levenssituaties in kaart gebracht die in de regio veel voorkomen. Bij deze mensen zijn we op bezoek gegaan. Hoe leven zij en hoe zouden ze graag willen leven? Hun dromen, frustraties en wensen vormen het uitgangspunt van de nieuwe showroom”, vertelt Diana Hartman, Storemanager IKEA Haarlem. “In het centrum van Haarlem wonen mensen gemiddeld kleiner dan in de rest van Nederland, maar buiten het centrum gemiddeld groter. Ook vind je in en rondom Haarlem veel oude huizen met erkers, hoge plafonds en een kamer en suite. In onze showroom zie je onder andere oplossingen voor deze ruimtes terug.”

Grootste uitdaging

Iedere woonsituatie is anders, maar uit het onderzoek kwam één gemeenschappelijke uitdaging naar voren: het opbergen van spullen. “Haarlemmers hebben in bijna alle ruimtes van het huis behoefte aan goede opbergmogelijkheden, en dan vooral in de slaap- en badkamer. Ook hier bieden we in de showroom oplossingen voor. Met slimme producten laten we zien hoe je een ruimte zo goed mogelijk kunt benutten”, aldus Hartman.

Huisbezoeken

IKEA legt elk jaar duizenden huisbezoeken af om inzicht te krijgen in de dromen en behoeftes van mensen. Door de wensen van haar klanten als uitgangspunt te nemen voor het ontwerp van al haar producten wil IKEA een beter dagelijks leven creëren voor zo veel mogelijk mensen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top