donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Handsfree met je smartphone op de fiets
Handsfree met je smartphone op de fiets

Handsfree met je smartphone op de fiets

  • Nederland
  • Onze smartphones kunnen tegenwoordig moeiteloos omgetoverd worden tot een navigatiesysteem. Maar met je smartphone in de hand autorijden? Dat mag uiteraard niet. Met je smartphone in de hand fietsen mag wel, maar dit blijkt minstens zo onverantwoord. Fietsongelukken ontstaan namelijk steeds vaker door het gebruik van smartphones in het verkeer. Wil je toch je smartphone gebruiken voor navigatie? Gebruik dan een speciale fietshouder.
  • frame fietshouder
  • Shop4
  • www.shop4.nl
  • malu@shop4.nl

Voordelen van een fietshouder
Het grootste voordeel van een fietshouder is dat je veilig aan het verkeer kan deelnemen en toch je smartphone kan gebruiken voor bijvoorbeeld navigatie. Zo ben je handsfree en kun je je handen aan het stuur houden terwijl je alleen maar een blik hoeft te werpen op het scherm van je smartphone. Een ander voordeel van een fietshouder is dat je smartphone beschermd blijft. De meeste houders zijn (spat)waterdicht en beschermen je smartphone, zelfs bij een eventuele valpartij.

Welke fietshouder past bij mij?
Er zijn verschillende fietshouders op de markt met verschillende systemen om deze aan de fiets te bevestigen. Zo zijn er houders met een open of gesloten case en houders die met klittenband of een draaischroef te bevestigen zijn. Ook zijn er fietshouders die je aan het stuur of aan het frame kan bevestigen en die door een kogelgewricht in alle richtingen gedraaid kunnen worden.

Stuurhouder
Stuurhouders zijn er in alle soorten en maten, zoals open en dichte fietshouders. Bij een open fietshouder bevestig je je smartphone gemakkelijk met een verstelbare klem.  Het enige nadeel van een open houder is dat deze niet beschermd tegen regen, sneeuw, vallen of stoten.  Een waterdichte houder bestaat uit een tasje en een houder die je aan het stuur bevestigd. Door het plastic laagje van de hoes die om je smartphone zit kun je het touchscreen scherm nog steeds bedienen.

Framehouder
Fietshouders die je aan het frame bevestigd hebben vaak een dichte case. Het tasje met je smartphone erin sluit je af met een rits en je schuift of klikt het gemakkelijk vast aan de houder om je frame. Naast dat deze dichte fietshouders wel bescherming bieden tegen regen of sneeuw, bieden ze ook bescherming tegen vallen of stoten. Ook zijn sommige fietstasjes voorzien van een handig opberg vak.

Op Shop4houders.nl vind je een ruim assortiment aan fietshouders: zowel universele houders als houders per type smartphone. De verzending bij Shop4 is gratis en wanneer je diezelfde dag voor 23.30 uur besteld, heb je fietshouder de volgende dag in huis. Zo ben je snel veilig onderweg met de fiets.

Over Chantal Reurings

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top