maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / HandTrux Grote dromen, bescheiden mogelijkheden en eindeloze ambitie
HandTrux Grote dromen, bescheiden mogelijkheden en eindeloze ambitie

HandTrux Grote dromen, bescheiden mogelijkheden en eindeloze ambitie

  • Nederland
  • In de blog van HandTrux Europe wordt op een open en eerlijke manier verteld over hoe een klein speelgoedmerk zijn plek aan het veroveren is tussen de grote jongens. Twee ondernemers met een ongewone achtergrond die elkaar via Facebook vonden. Over ondernemerschap met bezieling en die nu samen een merk met origineel en sterk speelgoed groot maken.
  • steven_sit_cleaner
  • HandTrux Europe
  • www.handtruxtoys.eu/blog
  • info@handtruxtoys.eu

Amerikaan Ernest van den Heuvel, een rockende creatieve duizendpoot met tientallen patenten op zijn naam en voormalig graafmachine machinist en de Nederlander Aldo de Beunje van origine programmeur en snoepjes verkoper. Beide gegrepen door de HandTrux “Backhoe” of graafarm. Ze introduceren het in  Amerika succesvolle speelgoed nu ook in Europa en de rest van de wereld. Sinds April 2013 beschikbaar in Nederland. Volgend jaar zullen meer landen volgen. Eind Januari staat het speelgoedmerk op de grootste speelgoedbeurs van de wereld in Nuremberg en is ook geaccepteerd en ingeschreven voor de Toy Award.

Op de blog zijn de eerste 4 hoofdstukken te lezen over de passie voor het ondernemen, het vallen en opstaan wat daarbij komt kijken, het speelgoed. Over risico’s nemen en geen spijt willen hebben van dingen die je niet gedaan hebt. De vriendschap tussen een Nederlander en een Amerikaan met een Nederlandse naam. Ernest van den Heuvel begon als eerste over vriendschap. Aldo de Beunje begon toen gelijk over korting op zijn eerste container speelgoed. Dan is gelijk duidelijk wie de echte Nederlander is. Kortom een blog geschreven met passie en humor.

www.handtruxtoys.eu/blog

Over Handtrux

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top