zaterdag, oktober 19, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Harderwijk maakt zich op voor driedaags festival
Harderwijk maakt zich op voor driedaags festival

Harderwijk maakt zich op voor driedaags festival

 • Nederland
 • Podiumspektakel op 18, 19 en 20 juni a.s. De huis-aan-huis krant Het Kontakt schrijft deze week uitgebreid over ons Podiumspektakel. "Drama, romantiek, lokale historie en mystieke mythologie zijn samengevoegd tot letterlijk en figuurlijk het Podiumspektakel Stadsgezichten." Dat gaat dus over ons. Over jullie! "Tweehonderd acteurs, actrices, zangers en zangeressen, dansers en danseressen, luchtacrobaten en muzikanten."
 • 2c43d714-8c3f-4b48-8dd1-6d0993198230
 • Podiumspektakel
 • http://www.podiumspektakel.nl
 • info@podiumspektakel.nl
 • 8328aff1-e618-47dc-8a9e-026a67628dfd

De krant besteedt er een hele pagina aan en dat is mooie promotie. Het artikel staat (helaas) nog niet op internet, maar je kunt het lezen in de papieren krant van woensdag 1 april a.s.

Actie Rabobank groot succes

In de laatste uitgave van Dichterbij van de Rabobank is er veel aandacht besteed aan ons Podiumspektakel. Er was ook een lezersactie, daar is veel gebruik van gemaakt. Er zijn tientallen kaarten verkocht aan de leden van de Rabobank Randmeren.

Kaartverkoop

Hoe snel zullen we zijn uitverkocht? Ja, dat weten wij natuurlijk ook niet. Maar dat we binnen 1 maand tijd al meer dan 1000 kaarten hebben verkocht, is heel bijzonder. Een derde van alle kaarten is verkocht en ook de boekingen voor de buffetten ‘lopen lekker’. Maar we hebben voldoende kaarten voor familie, vrienden en kennissen. Zet ons spektakel op je Facebook en Twitter.

Kaarten zijn te bestellen via onze website.

Achter de schermen

Druk overleg tussen Geertje de Roo en de decorbouwers Olaf en Jos. Hoe gaat de sofa er straks uitzien. Welke bekleding komt erop en ‘hoe doen we dat…’? Op de achtergrond schildert Jan een van de stadhuiszuilen.

De weekmarkt

Ons Podiumspektakel gaat steeds meer leven in de stad en dus komen er ook vragen. Bijvoorbeeld over de weekmarkt. Ja, die gaat dus verhuizen op zaterdag 20 juni a.s. Voor de eerste keer wordt de markt dan gehouden op de Vitringasingel. Dus ga zaterdag 20 juni a.s. gewoon voor een stukje kaas, een mooie lap stof, een bos bloemen of wat anders naar de weekmarkt. Aanbevolen!

Wist je dat:

 • er echt meer dan 200 mensen bezig zijn, voor en achter de schermen
 • Mirjam Babtist met haar paarden meedoet
 • er 2 dansgroepen optreden o.l.v. Anouk van Nijenhoff en Jan Postulart
 • Janneke van Amelsfoort ’uit de lucht’ komt vallen
 • de sirenen staan voor aarde, water en vuur etc.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top