donderdag, november 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Hart&Vaatgroep: Oproep: Heeft u etalagebenen? Denk dan met ons mee!
Hart&Vaatgroep: Oproep: Heeft u etalagebenen? Denk dan met ons mee!

Hart&Vaatgroep: Oproep: Heeft u etalagebenen? Denk dan met ons mee!

  • Nederland
  • De Hart&Vaatgroep zet zich o.a. in voor mensen met etalagebenen, ook wel perifeer arterieel vaatlijden (PAV) genoemd. Heeft u PAV en wilt u met ons meedenken? Dat kan de komende tijd op twee manieren.
  • Stichting hart en vaat
  • http://www.hartenvaatgroep.nl
  • info@hartenvaatgroep.nl
  • http://www.hartenvaatgroep.nl/over-ons/nieuws/hart-en-vaatziekten/artikel/bekijk/oproep-heeft-u-etalagebenen-denk-dan-met-ons-mee.html

Denk mee over de zorg

De Hart&Vaatgroep houdt zich bezig met belangenbehartiging. Wij zetten ons o.a. in om de zorg voor mensen met PAV te verbeteren. Dit doen wij bijvoorbeeld door het Vaatkeurmerk uit te geven en door mee te werken aan de update van de richtlijn PAV. Bij dergelijke activiteiten is het van belang dat wij een goed beeld hebben van hoe de zorg voor mensen met PAV verbeterd kan worden.

Heeft u PAV? Dan nodigen we u van harte uit voor een focusgroepgesprek op 23 oktober. Bij deze eenmalige bijeenkomst vragen wij u om uw ervaringen met wat goed en minder goed is gegaan in de zorg, met ons te delen. Ook zullen we, indien hier voldoende belangstelling voor is, kort ingaan op de oprichting van een eventuele diagnosegroep PAV (zie hieronder voor meer informatie).

Datum: 23 oktober 2014
Tijd: 17.00 tot 19.00 (inclusief soep en broodjes)
Locatie: Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Denk mee over uitwisseling van informatie en ervaringen

De Hart&Vaatgroep wil patiënten met een specifieke aandoening een plek bieden voor gerichte uitwisseling van informatie en ervaringen. Hiervoor heeft De Hart&Vaatgroep een aantal diagnosegroepen opgericht, die gericht zijn op specifieke aandoeningen. De Hart&Vaatgroep wil de komende tijd verkennen of het opzetten van een diagnosegroep PAV wenselijk en haalbaar is. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die mee willen doen met de oprichting van een dergelijke groep.

Doet u mee?

Wilt u deelnemen aan de focusgroep PAV en/of meewerken aan de oprichting van een diagnosegroep PAV? Dit kan door het formulier uiterlijk 17 oktober in te vullen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar A.Walraven@hartenvaatgroep.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top