donderdag, september 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hartverwarmende ideeën bij IKEA voor koude winterdagen
Hartverwarmende ideeën bij IKEA voor koude winterdagen

Hartverwarmende ideeën bij IKEA voor koude winterdagen

  • Nederland
  • Als buiten de temperaturen tot onder nul dalen, maak je het binnen extra warm, knus en gezellig met de nieuwe limited ISGATA collectie van IKEA.
  • 00-IKEA-ISGATA-winter-interieur-PE562287-mailheader_480
  • IKEA
  • http://www.ikea.com/nl
  • klantenservice@ikea.com
  • http://www.ikea.com/nl/nl/about_ikea/newsitem/productnieuws_isgata

Je komt helemaal in de stemming door de winterse Scandinavische motieven die de schalen, kaarsenhouders en kussens uit deze collectie sieren. De sfeervolle producten van deze limited collectie zijn vanaf november verkrijgbaar bij IKEA.

Bosdieren

Je waant jezelf in een door sneeuw bedekt bos, als je in de ogen van een ree of vos kijkt. Met deze leuke ISGATA dierenkussens breng je een stoel of bank in één keer in die heerlijke winterse sfeer.

Scandinavisch servies

Vrienden en familie lopen warm voor die heerlijke winterse kost die je serveert op het Scandinavische servies. De bekers, glazen, borden en schalen zijn ook apart verkrijgbaar.

Sneeuw en kaarslicht

Als de sneeuwvlokken langzaam naar beneden dwarrelen maak je het binnen sfeervol en romantisch met kaarslicht. De kaarsen in de grijze ISGATA kaarsenhouder creëren speelse ijskristallen in je huis.

Warme wol

Met de ISGATA plaid in lichtgrijs, donkergrijs of donkerrood breng je jouw interieur in winterse stemming. En wat is er lekkerder dan op koude winterdagen onder een warm wollen plaid te kruipen?

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top