vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Heaters aan boord van de Abel Tasman: ideaal voor in de winter!
Heaters aan boord van de Abel Tasman: ideaal voor in de winter!

Heaters aan boord van de Abel Tasman: ideaal voor in de winter!

  • Nederland
  • Groot nieuws: de Abel Tasman heeft gloednieuwe heaters aangeschaft! Zo kunt u óók deze wintermaanden vanaf het dek genieten van een borreltje en genieten van het mooie uitzicht. Ondertussen warmen de heaters u op. De aanschaf van deze sfeervolle warmtebronnen komt met de momenteel te boeken winterspecial precies op het juiste moment.
  • Heater_300x225
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

De heaters van de Abel Tasman
Dankzij de nieuwe heaters van de Abel Tasman dient het schip ook in de winter als fijne accommodatie. Het tussendek wordt overdekt met een luifel en daar hangen de nieuwe heaters onder. Zie het als een verwarmd ‘terras’; ideaal voor een winterse borrel of een goed één-op-één gesprek waarin u de cijfers van het afgelopen jaar nog eens doorneemt. De heaters zijn ook van meerwaarde tijdens de winterspecial; dineren met uw collega’s en/of zakenrelaties op een prachtig zeilschip, nu mét warmtebron aan dek!

Over de winterspecial
De winterspecial aan boord van de Abel Tasman in Lelystad is voor bedrijven een mooie kans om samen met collega’s en/of zakenrelaties te genieten van een uitgebreid diner op een bijzondere locatie. Terwijl u geniet van het luxe buffet mét grand dessert, loopt u nu ook sneller naar boven om daar – onder de heaters – onder andere de plannen van volgend jaar te bespreken. U boekt de winterspecial inclusief scheepshuur (4 uur), buffet, grand dessert, heaters én gebruik van beamer/scherm.

Wilt u de nieuwe heaters van de Abel Tasman wel eens met eigen ogen aanschouwen? Of klinkt de winterspecial u goed in de oren? Beide kunt u boeken via onze website.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top